Geef een jaar Jamie en Jamie's Comfort Food


Met Jamie magazine haal je 8 keer per jaar een lekker dik magazine in huis. Met de beste ingredienten voor verrassende recepten en smaakmakende reportages over de mooiste culinaire plekken ter wereld. Maar ook is er aandacht voor Jamie Oliver's Food Revolution: zijn maatschappelijke projecten en zijn missie om iedereen te laten ontdekken hoe lekker gezond eten is.

Geef nu een jaar lang (8 nummers) Jamie magazine voor slechts € 39,95 en ontvang Jamie's Comfort Food. Geef nu jouw abonnement en je vriend/vriending ontvangt als eerste nummer het Italië nummer op 14 mei 2015.Meer informatie over Jamie's Comfort Food

Je ontvangt 8 nummers Jamie magazine. Het abonnement stopt automatisch. Actie geldt zolang de voorraad strekt. Voor verzending buiten Nederland of België gelden andere tarieven. Ben je woonachtig buiten Nederland of België? Dan is het helaas niet mogelijk om een abonnement met een cadeau af te sluiten. Wel kun je kiezen voor het kortingsabonnement en komt het eerst volgende nummer zo snel mogelijk naar je toe.

   1. Direct bestellen

  € 39,95

  2. Uw persoonsgegevens

  Voornaam *
  Tussenv.
  Achternaam *
  Geslacht
  Postcode *
  Huisnr.*
  Toevoeging
  Straat *
  Plaats *
  Land *
  E-mailadres *
  Telefoonnummer
  Bedrijfsnaam

  3. Verzending


  Bestellen