Geef een jaar Jamie magazine en gratis de Bosch blenderMet Jamie magazine haal je 8 keer per jaar een lekker dik magazine in huis. Met de beste
ingredienten voor verrassende recepten en smaakmakende reportages over de mooiste culinaire 
plekken ter wereld. Maar ook is er aandacht voor Jamie Oliver's Food Revolution: zijn maatschappelijke projecten en zijn missie om iedereen te laten ontdekken hoe lekker gezond eten is.

Geef nu een jaar lang (8 nummers) Jamie magazine voor slechts € 39,95 en ontvang de Bosch blender t.w.v. € 59,99. Bestel nu jouw abonnement en ontvang als eerste nummer het Italië nummer op 14 mei 2015.


Na de eerste abonnementsperiode kun je je abonnement heel gemakkelijk opzeggen: telefonisch, schriftelijk of per mail via de lezersservice. Actie geldt zolang de voorraad strekt. Voor verzending buiten Nederland of België gelden andere tarieven. Ben je woonachtig buiten Nederland of België? Dan is het helaas niet mogelijk om een abonnement met een cadeau af te sluiten. Wel kun je kiezen voor het kortingsabonnement en komt het eerst volgende nummer zo snel mogelijk naar je toe.