Op je bakbest

Het nieuwe paasnummer van Jamie magazine zal je doen watertanden! Bak zoete taarten, cakes en koekjes en nodig de liefste mensen om je heen uit en trakteer ze op al dit lekkers.

Dat wordt bakken geblazen

10x Jamie magazine + Heel Holland bakt brood
 

Bak zelf de lekkerste zoete traktaties met het nieuwe vrolijk paasnummer van Jamie magazine! Laat je van je bakkersbeste kant zien met creaties zoals wortelcake met chai-specerijen, citroen-pistachecake en chocolade-sinaasappelmudcake. Maar in dit nummer staat nóg veel meer lekkers uit de oven, zoals:

- Hartige taarten, broodjes en scones
- Baksels met natuurlijke zoete smaken zoals wortel, biet, peer, ahornsiroop en appelmoes

Meer bakken?
5x glutenvrij bakken (tip!)
25x koekjes bakken
- 27 waanzinnige chocoladerecepten

Citroen-pistachecake

Dit is een echte feestcake! Je bakt hem met pistachepasta, die je zelf in een handomdraai maakt. Decoreer...

Lees verder

KOken met Quooker

Maak samen met Jamie's hoofdredacteur Suzanne een pompoenstoofpot met kikkererwten. Dit gerecht smaakt heerlijk door de combinatie van couscous, zachte pompoen, zoute olijven en pittige chili. Serveer met verse koriander, eetsmakelijk!