Halfjaar abonnement Jamie MagazineProbeer hier maar eens vanaf te blijven.

Met Jamie magazine haal je 8 keer per jaar een lekker dik magazine in huis. Met de beste ingredienten voor verrassende recepten en smaakmakende reportages over de mooiste culinaire plekken ter wereld. Maar ook is er aandacht voor Jamie Oliver's Food Revolution: zijn maatschappelijke projecten en zijn missie om iedereen te laten ontdekken hoe lekker gezond eten is.


Trek in Jamie magazine?

Bestel een half jaar (4 nummers) Jamie voor maar € 22,- en ontvang het boekje Zelfgeboerd, Jamie's Recepten Jaarboek 2012 of twee kruidenpotjes gratis! Je kan ook 4 nummers Jamie bestellen met een flinke korting, dan betaal je slechts € 20,-!Zelfgeboerd

De voorganger van dit boek: "Zelfgeoogst", bracht meer dan 10.000 lezers aan de supersimpele revolutionaire moestuinkistjes-methode. In dit boek gaan we verder: hoe kun je bijen en kippen kunt houden (in de stad) en hoe leg je een dak- of geveltuin aan. Bovendien staat "Zelfgeboerd" vol met nog meer groenten die je zelf kunt verbouwen, met nieuwe lekkere recepten erbij. Of het nou op je balkon of rond de boomspiegel in je straat is: zelf boeren is echt niet moeilijk. Maar wel erg fijn.Jamie's Recepten Jaarboek 2012 

Een jaar lang fantastisch koken voor al je vrienden en familie met dit lekkere jaarboek. Meer dan 365 recepten & tips van Jamie voor iedereen die van koken houdt!
Kruidenpotjes

Twee leuke kleurrijke potjes met basilicum en bieslook. De zaadjes en de aarde worden bijgeleverd: even planten, op een lichte plek zetten, grond vochtig houden en na enkele weken is het oogsttijd! Lekker in mediterrane gerechten, soepen, sauzen en salades.


 
 Je ontvangt een halfjaar (4 nummers) Jamie magazine. Een abonnement wordt tot wederopzegging aangegaan (tenzij anders vermeld) en ten minste voor de vermelde periode. Het abonnement kan na deze periode elke drie maanden opgezegd worden. Opzeggen kan telefonisch, schriftelijk of per mail via de lezersservice. Actie geldt zolang de voorraad strekt. Voor verzending buiten Nederland of Belgie gelden andere tarieven.