Geef 1 jaar Jamie magazine voor € 89,- + Jamie Oliver Park BBQ


Jamie magazine vertelt bijzondere verhalen over o.a. chefs, kooktechnieken, ingrediënten en inspirerende steden. Daarnaast lees je alles over de wereld en vrienden van Jamie Oliver en kook je mee met hun favoriete recepten. Ga voor gemakkelijke salades, kip uit de oven of voor feestelijke taarten en uitgebreide barbecues. Met Jamie magazine wordt koken een eitje, reis je de hele wereld over en maak je kennis met de verhalen achter het eten op ons bord.

Geef nu een jaar lang (10 nummers) Jamie magazine + een Jamie Oliver Park BBQ cadeau voor slechts € 89,-. Doe je dit voor 12 juli, dan ontvangt jouw vriend/vriendin als eerste het nummer dat volledig in het teken staat van Latin zomer op 28 juli.

De Jamie Oliver Park BBQ is verkrijgbaar in drie kleuren namelijk: zwart, geel en aqua. Kies welke kleur jij weg geeft. De BBQ heeft de volgende specificaties:
 • Hoogte: 47 cm, breedte: 37 cm, diepte: 37 cm
 • Kookoppervlakte Ø 34,5 cm
 • Sluitclips voor makkelijk opbergen en meenemen
 • RVS ring die fungeert als windscherm
 • Ventilatieringen onder en boven zorgen voor maximale controle
 • Interne warmte verdeler 
Liever zelf een abonnement op Jamie magazine? Klik dan hier.

Je ontvangt 10 nummers Jamie magazine. Het abonnement stopt automatisch. Actie geldig zolang de voorraad strekt. Voor verzending buiten Nederland of België gelden andere tarieven. Ben je woonachtig buiten Nederland of België? Dan is het helaas niet mogelijk om een abonnement met een cadeau af te sluiten. Wel kun je kiezen voor het kortingsabonnement en komt het eerst volgende nummer zo snel mogelijk naar je toe. 


  1. Direct bestellen

  € 89,00
  € 89,00
  € 89,00

  2. Uw persoonsgegevens

  Voornaam *
  Tussenv.
  Achternaam *
  Geslacht
  Postcode *
  Huisnr.*
  Toevoeging
  Straat *
  Plaats *
  Land *
  E-mailadres *
  Telefoonnummer
  Bedrijfsnaam

  3. Verzending


  Bestellen