Geef 2 jaar Jamie magazine € 159,- + Dutch Oven


Jamie magazine vertelt bijzondere verhalen over o.a. chefs, kooktechnieken, ingrediënten en inspirerende steden. Daarnaast lees je alles over de wereld en vrienden van Jamie Oliver en kook je mee met hun favoriete recepten. Ga voor gemakkelijk salades, kip uit de oven of voor feestelijke taarten en uitgebreide barbecues. Met Jamie magazine wordt koken een eitje, reis je de hele wereld over en maak je kennis met de verhalen achter het eten op ons bord. 

Geef nu twee jaar lang (20 nummers) Jamie magazine cadeau voor € 159,- en ontvang een Combekk Dutch Oven (twv € 159,-) gratis. Doe je dit voor 12 juli, dan ontvangt jouw vriend/vriendin als eerste het nummer dat volledig in het teken staat van Latin zomer op 28 juli.

De Combekk Dutch Oven heeft een doorsnede van 24 cm. Deze Dutch Oven kan op elke warmte bron gebruik worden en is gemaakt van 100 % gerecycled gietijzer.

Je ontvangt 20 nummers Jamie magazine. Het abonnement stopt automatisch. Actie geldt zolang de voorraad strekt. Voor verzending buiten Nederland of België gelden andere tarieven. Ben je woonachtig buiten Nederland of België? Dan is het helaas niet mogelijk om een abonnement met een cadeau af te sluiten. Wel kun je kiezen voor het kortingsabonnement en komt het eerst volgende nummer zo snel mogelijk naar je toe.


  1. Direct bestellen

  € 159,00

  2. Uw persoonsgegevens

  Voornaam *
  Tussenv.
  Achternaam *
  Geslacht
  Postcode *
  Huisnr.*
  Toevoeging
  Straat *
  Plaats *
  Land *
  E-mailadres *
  Telefoonnummer
  Bedrijfsnaam

  3. Verzending


  Bestellen