Filter op Doen
  • Plaatsen
  • Evenementen
  • Do it yourself

Doen

  • 15 mar. 2017 0 453

    Rabarber-negroni

    Met dit recept maak je één heerlijke rabarbercocktail, maar voor een brunchfeestje kun je ook een grote hoeveelheid maken door simpelweg de ingrediënten te vermenigvuldigen met het aantal gasten. 1 Mix de gin samen met de vermout en campari in... Meer
  • 11 oct. 2016 0 621

    Hamburg

    Hamburg heeft lang in de schaduw gestaan van de hippe restaurantcultuur van Berlijn, maar een bloeiende foodscene zet de tweede stad van Duitsland beslist op de culinaire kaart. Tekst Merlin Jobst Fotografie John Laurie Hamburg heeft een... Meer
  • 29 aug. 2016 5 1041

    Valencia

    Valencia heeft veel meer te bieden dan alleen het wereldberoemde rijstgerecht. Deze derde stad van Spanje is het best bewaarde culinaire geheim van het land. Tekst Paul Richardson Fotografie Ola O Smit Valencia en ik hebben een... Meer
  • 27 jul. 2016 0 680

    Barbados

    Wuivende palmen, een warme zeebries en een rumcocktail binnen handbereik. Op het Caribische eiland Barbados wil je blijven! Tekst Kevin Gould Fotografie Matt Munro De badwarme Caribische Zee is hier waanzinnig diep... Meer
  • 10 jun. 2016 0 938

    Catania

    Het leven in de tweede stad van Sicilië bruist rondom de fantastische vismarkt en bloeit dankzij verse lokale producten die zijn verbouwd op de vruchtbare grond rond de Etna. Welkom in Catania. Tekst Paul Dring Fotografie... Meer
  • 10 may. 2016 0 2098

    Top 5 (food)events mei/juni

    ‘Jullie eten zeker echt de hele dag door?’ – het is een soort geautomatiseerde vraag die wordt gesteld zodra ik vertel voor Jamie magazine te werken. Ik vraag me af wat mensen zich precies voorstellen bij onze redactie. Door Eline Cox... Meer
  • 9 may. 2016 1 1002

    Cádiz

    Gebouwd op een schiereiland, omringd door verdedigingswerken met daarbinnen een heleboel tapasbars — dat is de eeuwenoude Spaanse stad Cádiz. Tekst Paul Richardson Fotografie Simon Bajada Je voelt de zee al... Meer
  • 4 apr. 2016 0 1354

    Essaouira

    Vergeet Marrakesh. Dit sensuele juweeltje aan Marokko’s prachtige Atlantische kust is voer voor je verbeelding en stilt je daadwerkelijke trek met kleurrijk en kruidig eten. maak kennis met het wonderschone Essaouira. Tekst... Meer
  • 29 mar. 2016 0 1164

    Sir James Op Smaak Tour XL

    ‘We zijn op deze aarde om ons voor te planten. Liefde en eten zijn daarbij onze stuwende krachten, het liefst omlijst door muziek’ – cabaretier, chef-kok en beroepsmafkees (excuse my language) Diede H. de Jong sprak afgelopen donderdag wijze... Meer
Toon meer