The Big Feastival
Om dit artikel te bewaren moet je ingelogd zijn.
Inloggen | Registreren

0/0000
3 jul 2014 2 3902
Eind augustus is het weer zover! Van 28 tot en met 30 augustus 2015 vieren we feest tijdens The Big Feastival van Jamie Oliver en Alex James! Een uniek festijn met waanzinnig lekker eten, live tunes en plezier voor het hele gezin, dat plaats vindt op het landgoed van Alex in Cotswolds, Kingham in Engeland.

Wat je van The Big Feastival kunt verwachten? Eten van fantastische pop-up restaurants, demonstraties van top chefs in de ‘Big Kitchen’ en live muziek van topartiesten. Dwaal langs lokale producenten stands, neem deel aan kooklessen, haal je foodie kennis op én natuurlijk… Meet Jamie Oliver himself! 

The Big Feastival is voor iedereen een feest. Kleine én grote kinderen kunnen in de leuke ‘Little Dudes Den,’ mee doen aan workshops en genieten van leuke spelletjes. En vergeet natuurlijk niet een rondje te draaien in de draaimolen, of kijk uit over het terrein in het reuzenrad. Dans op de hits van Groove Armada, Paloma Faith en nog vele andere artiesten. Of shop jouw festivaloutfit bij elkaar op de lifestyle market. Naast mister Oliver brengen culinaire toppers als Gennaro Contaldo en de Hemsley zusjes ook een bezoek aan het festival! 

The Big Feastival is een driedaags festival, waar je natuurlijk het liefst het hele weekend wilt blijven. Hoe? Kampeer of ga ‘glamping’, glamourous kamperen, voor een speciale behandeling!

Kijk hier voor meer informatie over The Big Feastival en het programma van dit jaar. 
 

Deel Artikel
Bewaar artikel
Om dit artikel te bewaren moet je ingelogd zijn.
Inloggen | Registreren

 • Reacties (2)

  Jorn
  op 20-05-2015 om 15:22

  test test

  Stefan Straakenbroek
  op 07-11-2014 om 17:06

  test bericht

 • Reageren

  Verzenden
Doen

Meer Doen