Foodfestivals 2015
Om dit artikel te bewaren moet je ingelogd zijn.
Inloggen | Registreren

0/0000
19 feb 2015 3 9840
Trek je laarzen aan, pak de zonnebrand in en vlecht bloemen door je haar: het festivalseizoen van 2015 is geopend! Het belooft dit jaar een waanzinnig eetfeest te worden, want foodtrucks en keukens op wielen veroveren de festivalterreinen in heel het land. Jamie magazine vertelt je dit jaar waar je moet zijn. 

Er staan in 2015 ontzettend veel bijzondere, hippe en smaakvolle culinaire events op de planning. Van Haarlem tot Utrecht en van Eindhoven tot Amsterdam: in elke regio kun je als foodie je buikje rond eten en je koelkast vullen met goddelijke delicatessen. Breng bijvoorbeeld een bezoekje aan de Feel Good Market in Eindhoven op 15 maart, of bezoek de Rollende Keukens van 13 t/m 17 mei in Amsterdam. En deze twee events zijn slechts het topje van de ijsberg. Wij presenteren je álle foodevents van dit jaar. Deze wil je niet missen!

Bekijk hieronder de agenda’s van de aankomende maanden. De agenda’s worden overigens constant vernieuwd en aangevuld, dus je bent altijd op de hoogte.

Agenda maart 2015
Agenda april 2015
Agenda mei 2015
Agenda juni 2015
Agenda juli 2015
Agenda augustus 2015
Agenda september 2015
Agenda oktober 2015

Boekentip
'Reizende Sterren' - Monica Abdoel: een helder overzicht van streetfood in Nederland boordevol recepten, inspirerende verhalen en  prachtige illustraties. 
 

Deel Artikel
Bewaar artikel
Om dit artikel te bewaren moet je ingelogd zijn.
Inloggen | Registreren
    Doen

    Meer Doen
    WIN: 'De groene keuken'

    Maak kans op een exemplaar van dit nieuwe boek vol veggie en vegan recepten voor elke dag.