Foodfestival agenda mei 2015
Om dit artikel te bewaren moet je ingelogd zijn.
Inloggen | Registreren

0/0000
20 feb 2015 2 12403
Zodra de temperaturen buiten oplopen neemt ook het aantal activiteiten buiten de deur toe. De maand mei zit bomvol culinaire festivals. De populariteit van de foodtruck is in deze maand duidelijk in de agenda terug te zien. Zo zijn er talloze evenementen waar je je buik rond kunt eten bij verschillende keukens op wielen.  Jamie magazine presenteert… alle foodevents van de maand mei.  

Hier vind je alle foodevents van maart 2015, april 2015, juni 2015,  juli 2015augustus 2015september 2015 hier en de culinaire events van oktober 2015 hier

Alkmaar

3 mei
Op zondag 3 mei bezoek je in de Hortus hèt event voor een gezond en groen leven: de Gaaf Groen beurs. Leer er alles over biologisch tuinieren, vergeten groenten, oerkruiden en duurzaam doe-het-zelven. Plus (h)eerlijke proeverijen, fantastische boeken en lokaal eten. Meer info op de website van de Gaaf Groen beurs. 

Amersfoort
22 t/m 25 mei

Bourgondisch genieten doe je vier dagen lang op het Lepeltje Lepeltje Festival.  Deel samen met je vrienden kleine snacks of geniet met je liefde van een volledig drie-gangen diner: op culinair vlak is alles mogelijk op dit festival! Van 22 tot en met 25 mei staat het Burgemeester Brouwerplantsoen vol met foodtrucks, kraampjes, picknickbanken en een groot aanbod muzikale bandjes. Iedere dag geopend van 12 tot 12, dus voor zowel brunch, lunch, diner als een late night snack kun je op het festival terecht.  Meer info op de website van Lepeltje Lepeltje Festival

Amsterdam en omgeving

3 mei
Op zondag 3 mei is in de Westergasfabriek te Amsterdam een nieuwe editie van de Sunday Market. Deze markt, die haar inspiratie uit de Londense markten Camden en Portobello haalt, staat bomvol kraampjes met mode, kunst en biologische producten. Geniet op de markt van homemade hapjes en live muziek. Zo moet een zondag zijn! Meer info op de site van de Sunday Market

10 mei, 17 mei & 31 mei
Op 10 mei kun je in het Amstelpark de Pure Markt bezoeken. Op deze middelgrote markt, die tussen de 1000 en 3000 bezoekers per editie trekt, geniet je van ambachtelijk en puur eten. Het aanbod van de markt wisselt per seizoen en op de markt kun je bij meer dan honderd kramen lokale seizoensproducten kopen. Die je vervolgens heerlijk op een kleedje in het park kunt opeten. Klinkt goed, he? Meer info over de markt vind je op de website van de Pure Markt. Mocht je deze editie helaas niet kunnen, wees niet getreurd. De Pure Markt kun je meerdere malen per maand bezoeken, steeds op een wisselende locatie in Amsterdam. Zo staat de markt op 17 mei in de Piet Heinstraat en op 31 mei in Park Frankendael.

13 t/m 17 mei
In het Hemelvaartweekend van 13 tot en met 17 mei zal de 8e editie van ‘Het weekend van de Rollende Keukens’ plaatsvinden. Op het terrein van de Amsterdamse Westergasfabriek zullen meer dan 125 tot mobiel restaurant omgebouwde wagens één groot openluchtrestaurant vormen.  Toegang is gratis en de keukens zijn dagelijks geopend tot 23:00 uur. Meer info op de website van de Rollende Keukens.

15 t/m 17 mei
Neem van 15 tot en met 17 mei het pondje over het IJ naar de NDSM Werf en bezoek de 2e editie van het Amsterdam Coffee Festival.  Koffieliefhebbers, foodies en horecaprofessionals kunnen zich hier onderdompelen in de wereld van koffie. Zo is er van alles te proeven, te zien en te testen en zijn er verschillende demo’s, barista’s, stands en zenuwslopende wedstrijden. Een complete koffiebeleving! Was het vorig jaar een tweedaags festival, dit jaar kun je drie dagen lang genieten van latte macchiato’s, cortado’s en gitzwarte espresso’s. Meer info op de website van het Amsterdam Coffee festival.

17 mei
Goed nieuws voor de Baarsjes Biergondiërs! Op zondag 17 mei vindt het allereerste speciaalbierfestival BierWest plaats, bij ons op het Mercatorplein. Het belooft een groot feest te worden, met fijne hapjes van onder andere Frits en Cafe Zurich, akoestische muziek en natuurlijk heel veel bier van lokale brouwerijen. De animo is groot en het wordt gezellig druk. Zet 'm vast in je agenda dus! Het festival wordt georganiseerd door 2 leuke buurtbewoners met een passie voor speciaalbier en je leest meer op de Facebookpagina van BierWest. AFGELAST, WORDT VERPLAATST. 

23 en 24 mei
Op 23 en 24 mei vindt in het meest duurzame gebouw van de RAI, compleet met een biologische kruidentuin over de hoogte van het hele pand, het Better Event 2015 plaats. Op dit event staat een healthy lifestyle centraal. Volg een lesje yoga, pak een workshop groene smoothies maken mee en leer tijdens een van de lezingen alles over de nieuwste gezondheidstrends. Meer info op de website van het Better Event. 

29 mei
Ook Amsterdam Zuid-Oost krijgt haar eigen foodhallen! Eind mei opent in een voormalige parkeergarage aan Develstein de World of Food, een overdekte markt met plek voor 25 ondernemers, die gezamelijk alle culturen in Zuid-Oost representeren. We houden je op de hoogte van alle details rondom de opening! Alle deelnemers en het laatste nieuws lees je op de website van World of Food. 

Arcen

26 t/m 29 mei
Sportievelingen opgelet! Van 26 tot en met 29 mei bezoek je in Arcen de Asperge Fiets Vierdaagse. Vier dagen lang fiets je langs aspergevelden, door bossen, langs de oevers van de Maas en door vele schattige, pittoreske, kleine dorpjes die Limburg rijk is. De tocht gaat zelfs een klein stukje door Duitsland! Meer info op de website van de Asperge Fiets Vierdaagse. 

Arnhem

3 mei
 ‘De lekkerste markt in het mooiste park’, zo omschrijft de Sonsbeekmarkt zich op haar site. Op de markt staan streekproducten centraal en je kunt je gekochte kaasjes, fruit en sap in de buitenlucht nuttigen, want naast de markt staan gezellige bankjes en tafels waaraan je kunt plaatsnemen. Op zondag 3 mei 2015 is er weer een editie van de markt, voor meer info ga je naar de website van de Sonsbeekmarkt.

Boxmeer

23 en 24 mei
Op 23 en 24 mei transformeert het Weijerpark naar een groot openluchtrestaurant. 15 pagodetenten vormen het middelpunt van het smaakmakende evenement ‘Bourgondisch Boxmeer’. Geniet van live muziek, culinaire hoogstandjes, mooie wijnen, streekproducten en dit alles met een bourgondisch tintje. Entree vijf euro, en de opbrengst gaat naar het goede doel. Meer info op de website van Bourgondisch Boxmeer.

Den Haag

22 mei t/m 7 juni
Op de Tong Tong Fair ontmoet het Westen het Oosten en is er twee weken lang ontzettend veel te beleven op culinair gebied. Proef vers ingevlogen tropisch fruit, bezoek een workshop van een topchef uit Maleisie, bekijk kookdemonstraties en prikkel je smaakpapillen aan een gigantisch aanbod exotische producten.  De Tong Tong Fair is op het Malieveld, dus zowel met de auto als met het openbaar vervoer goed te bereiken. Meer info op de website van de Tong Tong Fair.

24 mei
Op zondag 10 mei bezoek je op het Kerkplein de 'Swan Market'. Op deze markt boordevol lifestyle, interieur, kunst en mode, zullen foodtrucks het culinaire deel van de markt voor hun rekening nemen. Onder het genot van smaakvolle happen en drankjes geniet je van alles wat de markt te bieden heeft. Plus live muziek! Lees meer op de website van de Swan Market.

30 mei
Trek er met het hele gezin op uit en bezoek op zaterdag 30 mei in Kijkduin de Biologische Braderie. Zoals het een echte braderie betaamd koop je hier lekkere boodschappen voor thuis, bijzondere cadeautjes en heerlijke biologische producten en hapjes. Het perfecte culi uitstapje! De braderie zet 1x per maand zijn kramen op in Den Haag, maar is ook elke maand in Egmond aan Zee en Alkmaar te vinden. Meer info op de website van de Biologische Braderie. 

Dordrecht

1 t/m 3 mei
Van 1 tot en met 3 mei verandert het Otto Dickeplein in een gigantisch foodfestivalterrein. Na het succes van Rrrollend Leiden verplaatsen de foodtrucks zich dit jaar ook naar Rotterdam, Dordrecht, Nijmegen, Katwijk, Leeuwarden, Groningen en Den Haag. Begin mei ga je drie dagen lang genieten van Dordtse gezelligheid! Meer info op de Facebookpagina van Rrrollend Dordrecht.

31 mei
“Hoe dichter bij Dordt, des te gezelliger het wordt!”, aldus de oprichters van de Pop-up Market in Dordrecht. Op zondag 31 mei bezoek je op het Beverwijcksplein een markt vol met gezellige stands, eten en drinken, interieur en live muziek. Het belooft een feestje te worden! Meer info op de Facebookpagina van de Pop-up market. 

Ede

23, 24, 25 mei
In het pinksterweekend bezoek je in het openluchttheater in Ede het foodtruckfestival Eten op Rolletjes. Op de Facebookpagina van Eten op Rolletjes kun je alvast een selectie zien van de foodtrucks die deel zullen nemen aan het festival. Eet bijvoorbeeld een pizzaslice uit de houtoven van Wood Mobile Pizza, of breng een bezoekje aan de Smoking Roaster, met een heuse kreeft-krab-burger op het menu. Smullen! Meer info op de website van Eten op Rolletjes. 

Egmond aan zee

10 mei
Trek er met het hele gezin op Moederdag op uit en bezoek op zondag 10 mei op de boulevard van Egmond aan Zee de Biologische Braderie. Zoals het een echte braderie betaamd koop je hier lekkere boodschappen voor thuis, bijzondere cadeautjes en heerlijke biologische producten en hapjes. Het perfecte culi uitstapje! De braderie zet 1x per maand zijn kramen op in Egmond aan Zee, maar is ook elke maand in Den Haag en Alkmaar te vinden. Meer info op de website van de Biologische Braderie. 

Eindhoven

31 mei
Van de makers van de maandelijkse Feel Good Market komt op 31 mei het Funky Food Festival.  Op het Ketelhuisplein wordt ambachtelijk eten gecombineerd met verse producten en live muziek. Samen eten staat centraal: geniet met vrienden en familie en stel zelf bij de verschillende kraampjes jouw favoriete maaltijd samen. Naast het grote aanbod keukens op wielen kun je op het festival ook terecht voor je (biologische) versproducten en ook voor de kinderen is er een hoop leuks te beleven.  Meer info op de website van het Funky Food Festival.

Groningen

23 en 24 mei
Na een succesvolle eerste editie in 2014 vindt op zaterdag 23 en zondag 24 mei 2015 de tweede editie van het ‘MultiCulinair Food Festival’ in Groningen plaats. Als bezoeker van het foodfestival geniet je van verrassende gerechten uit alle delen van de wereld. Het knusse Bernoulliplein zal worden omgetoverd tot een gezellig en toegankelijk openluchtrestaurant met eten, drinken, theater, live muziek en kleinkunst. Meer info op de website van het Multiculinair Food Festival.

Hengelo

14 mei
Tijdens Hemelvaart proef je de smaak van Twente tijdens de Lekker Twente Familiedag. Vorig jaar trok het evenement ruim 12.000 bezoekers, dit jaar geniet je met vrienden en familie op donderdag 14 mei van lekker eten, doe je nieuwe kennis op bij één van de workshops en shop je regionale producten bij de vele kraampjes. De Lekker Twente familiedag vindt plaats bij Buitenplaats de Houtmaat, je leest meer op de website van het event. 

Leeuwarden

10 mei
Verras jouw 'memme' dit jaar op moederdag en neem haar op zondag 10 mei mee op een Friese Fiets Food Tour en Memmedei picknick! Samen met je moeder fiets je door het Friese landschap en aan het einde van de tocht staat er een mand vol lokale lekkernijen voor jullie klaar. De fietstocht start in Leeuwarden, lees meer op de website van de Memmedei-picknick. 
 

Leiden

29 t/m 31 mei
Van 29 tot en met 31 mei verandert het Pieterskerkplein in een gigantisch foodfestival terrein. Na het enorme succes van vorig jaar kun je er dit jaar de tweede editie van Rrrollend Leiden bezoeken.  Op de Facebookpagina zet de organisatie elke week een deelnemende foodtruck in de spotlight, zo weet je precies welke verschillende keukens op het festival te vinden zijn. Drie dagen lang genieten van Leidse gezelligheid! Meer info op de Facebookpagina van Rrrollend Leiden.

Maastricht

29 t/m 31 mei
Deed het foodfestival TREK vorig jaar alleen Utrecht en Den Haag aan, dit jaar trekt de eetparade langs maar liefst zes verschillende steden. De tweede  die op de planning staat is Maastricht! Van 29 tot en met 31 mei toveren tientallen mobiele keukentjes het Stadspark om tot een groot openluchtrestaurant. Geniet met vrienden aan picknicktafels en op kleedjes van al het culinaire aanbod. Meer info op de website van Foodtruck Festival TREK.

Nijmegen

8 t/m 10 mei
Van 8 tot en met 10 mei verandert het Plein 1944 in een gigantisch foodfestivalterrein. Na het succes van Rrrollend Leiden verplaatsen de foodtrucks zich dit jaar ook naar Rotterdam, Dordrecht, Nijmegen, Katwijk, Leeuwarden, Groningen en Den Haag. In mei ga je drie dagen lang genieten van Nijmeegse gezelligheid! Meer info op de Facebookpagina van Rrrollend Nijmegen.

Noordwijk

1 t/m 3 mei
Van 1 tot en met 3 mei bezoek je in Noordwijk het Food Soul Festival. Dit feestelijke foodevent deed eind januari al de Kromhouthallen in Amsterdam-Noord aan en begin mei trekken ze naar de kust! Meer info over dit event volgt later, we houden je uiteraard op de hoogte. Houd ook de Facebookpagina van het Food Soul Festival in de gaten.

Roden

30 en 31 mei
Volgens de website wordt landgoed Mensinge het mooiste landgoed van Drenthe genoemd. Geen verrassing dat op dit landgoed op 30 en 31 mei de Tuin en Culinair Fair gehouden wordt.  Het plattelandsgevoel staat centraal op de fair: kraampjes vol met verse kruiden, huisgemaakte jams en sappen, speltproducten, honingdelicatessen en nog veel meer. Geniet van het buitenleven! Meer info op de website van de Tuin en Culinair Fair.

Rotterdam

2 mei & 23 mei
Op zaterdag 2 mei bezoek je op het Noordplein de Rotterdamse Oogstmarkt. Sla hier loeiverse groenten, goede vis en andere regionale hapjes in en plof als afsluiter op het terras met 'verse marktmuziek'. Het perfecte zaterdaguitje! Markt gemist? Niet getreurd. Elke 1e zaterdag van de maand staat de markt op het Noordplein, elke 3e zaterdag van de maand (deze maand op 23 mei) op het Heemraadsplein. Lees meer op de website van de Rotterdamse Oogstmarkt. 

10 mei
Op zondag 10 mei bezoek je in het Museumpark de 'Swan Market'. Op deze markt boordevol lifestyle, interieur, kunst en mode, zullen foodtrucks het culinaire deel van de markt voor hun rekening nemen. Onder het genot van smaakvolle happen en drankjes geniet je van alles wat de markt te bieden heeft. Plus live muziek! Lees meer op de website van de Swan Market.

14 t/m 17 mei
Deed het foodfestival TREK vorig jaar alleen Utrecht en Den Haag aan, dit jaar trekt de eetparade langs maar liefst zeven verschillende steden. De eerste die op de planning staat is Rotterdam! Van 14 tot en met 17 mei toveren tientallen mobiele keukentjes het Vroesenpark om tot een groot openluchtrestaurant. Geniet met vrienden aan picknicktafels en op kleedjes van al het culinaire aanbod. Meer info op de website van Foodtruck Festival TREK.

23 mei
'Geen daden, maar zaden!' lezen we op de website van Rotterdam Oogst. Op zaterdag 23 mei vieren we met Rotterdam Zaait de lente op het Heemraadsplein tijdens de moesplantenmarkt. Een overzicht van de activiteiten en het programma lees je binnenkort op de website van de Rotterdamse Oogst. 

29 t/m 31 mei
In het laatste weekend van mei bezoek je in het Museumpark het Piccalilli Food Camp! Drie dagen lang zetten 30 pop-up streetfood cateraars hun tent op in het park en geniet je op het grootste terras van het centrum van de lekkerste hapjes en drankjes. Er is zitplek voor maar liefst 500 man, dus trommel je vrienden op en neem plaats bij jullie mede Rotterdammerts. DJ’s, straatartiesten, dansers, singer-songwriters en zelfs flipperkasten en voetbaltafels aanwezig. Meer info op de Facebookpagina van het Piccalilli FoodCamp. 

29 t/m 31 mei
Van vrijdag 29 tot en met zondag 31 mei staat Rotterdam op z'n kop tijdens 'Op z'n Rotterdams'! Zes Rotterdamse hotspots worden door middel van een culturele route door het stadscentrum aan elkaar verbonden. Zo wordt de Koopgoot de Kookgoot, het Binnenwegplein wordt omgetoverd tot de Parijse wijk Monmartre en in de Markthal eet je de lekkerste hapjes. Waan je een weg door de Maasstad en geniet van al het moois en smaakvols dat het te bieden heeft. Meer info op de website van stadsfestival Op z'n Rotterdams


Tilburg

3 mei
Op zondag 3 mei bezoek je bij de Spoorzone de 'Swan Market'. Op deze markt boordevol lifestyle, interieur, kunst en mode, zullen foodtrucks het culinaire deel van de markt voor hun rekening nemen. Onder het genot van smaakvolle happen en drankjes geniet je van alles wat de markt te bieden heeft. Plus live muziek! Lees meer op de website van de Swan Market.

Utrecht en omgeving

3 mei
Eten met een verhaal, dat is wat centraal staat op de Streekmarkt. Op 3 mei kun je op het Domplein genieten van kraampjes vol heerlijk, lokaal eten.  Haal bij dat ene adresje een goed stuk kaas. Of maak een praatje bij die gezellige groentekraam. De groenteman zal je met liefde vertellen over de herkomst van de groenten!  Middenin het centrum van Utrecht, dus makkelijk te bereiken. Meer info op de website van de Streekmarkt.

23 t/m 25 mei
Deed het foodfestival TREK vorig jaar alleen Utrecht en Den Haag aan, dit jaar trekt de eetparade langs maar liefst zes verschillende steden. De derde  die op de planning staat is Utrecht! Van 29 tot en met 31 mei toveren tientallen mobiele keukentjes het Griftpark om tot een groot openluchtrestaurant. Geniet met vrienden aan picknicktafels en op kleedjes van al het culinaire aanbod. Meer info op de website van Foodtruck Festival TREK.

29 t/m 31 mei
Mamma Mia! Van 29 t/m 31 mei verandert Kasteel de Haar bij Haarzuilens in een klein Italiaans dorpje. Drie dagen lang geniet je op het Italië Evenement van al het smaakvolle dat het gelaarsde land ons te bieden heeft.  Vaar op een gondel door de vijver, geniet van een ijskoud glaasje limoncello of doe mee aan een Italiaanse kookworkshop. Grote, maar ook kleine merken laten je het echte Italië proeven.  Koop je kaartjes aan de kassa van Kasteel de Haar, of scoor je tickets via de voorverkoop op de website.

Veenendaal

29 t/m 31 mei
In het weekend van 29 tot en met 31 mei bezoek je in Stadspark in Veenendaal het foodtruckfestival Eten op Rolletjes. Op de Facebookpagina van Eten op Rolletjes kun je alvast een selectie zien van de foodtrucks die deel zullen nemen aan het festival. Eet bijvoorbeeld een pizzaslice uit de houtoven van Wood Mobile Pizza, of breng een bezoekje aan de Smoking Roaster, met een heuse kreeft-krab-burger op het menu. Smullen! Meer info op de website van Eten op Rolletjes. 

Velserbroek

14 t/m 17 mei
Tijdens het Hemelvaartweekend bezoek je op het stadsstrand van Villa Westend het 4-daagse culinaire festival 'Villa's Culinair Wijntheater'. Geniet van het burlesque thema, heerlijke wijnen, bourgondische hapjes en culinaire shows met wijn- en spijsthema. En 's avonds gaan de voetjes van de vloer! Oesterliefhebbers moeten zeker op donderdag de 14e een kijkje nemen op het festival; op deze dag wordt een voorronde van het NK oestersteken gehouden. Meer info op de website van Villa Westend.

Antwerpen, België

14 t/m 17 mei
Speciaal voor onze zuiderburen: in het hemelvaartsweekend bezoek je in de Antwerpse Waagnatie het culinaire event ‘Antwerpen proeft’. Met uitzicht op de Schelde geniet je van de culinaire creaties van bekende en minder bekende chefs en restaurants. Ook zullen foodtrucks en kleinere keukens op het evenement aanwezig zijn.  Koop nu je tickets in de voorverkoop op de website van Antwerpen Proeft.

31 mei
Op zondag 31 mei bezoek je op de Grote Markt de 'Swan Market'. Op deze markt boordevol lifestyle, interieur, kunst en mode, zullen foodtrucks het culinaire deel van de markt voor hun rekening nemen. Onder het genot van smaakvolle happen en drankjes geniet je van alles wat de markt te bieden heeft. Plus live muziek! Lees meer op de website van de Swan Market.

Brussel, België

8 t/m 10 mei
Dat foodtrucks niet alleen in ons kikkerlandje populair zijn, bewijst het grote aantal buitenlandse festivals die als paddenstoelen uit de grond schieten. Van 8 tot en met 10 mei geniet je tijdens het Brussels Food Truck Festival van de lekkerste keukens op wielen. Het festival bestaat inmiddels al weer drie jaar en neemt ieder jaar in succes toe. Vorig jaar waren er meer dan 80.000 bezoekers! Lees meer op de website van het Brussels Food Truck Festival. 

Gent, België

13 t/m 17 mei
In het hemelvaartsweekend bezoek je in Belgie het reizende foodtruckevent Barrio Cantina. Geniet van foodtrucks & DJ's en ook aan kinderanimatie is gedacht, zo kunnen je kids hun eigen cupcakes versieren en genieten van acrobatenacts. Barrio Cantina strijkt nog twee keer neer in Gent: van 17 t/m 26 juni en van 10 t/m 13 september. Lees meer op de website van Barrio Cantina.

Door heel Nederland

1 t/m 10 mei
Signature dishes van topchefs, luxe gerechten, exclusieve wijnen, shared dining of gewoon een lekker driegangenmenu: tijdens de Iens Dinerdagen kies je zelf jouw culinaire stijl! 10 dagen lang geniet je door heel Nederland van een culinaire ervaring naar keuze. Bekijk de deelnemende restaurants bij jou in de buurt op de website van de Dinerdagen 2015. 

9 mei
Op zaterdag 9 mei opent meer dan de helft van alle Nederlandse molens haar deuren voor het publiek. Altijd al willen weten hoe meel gemalen wordt? Dan is dit je kans. Schaf lokaal meel aan bij de molen bij jou in de buurt, leer meer over deze eeuwenoude Hollandse traditie en ontdek wat er ‘achter de schermen’ gebeurt. Een super uitje voor met de kids! Ontdek welke molen bij jou in de buurt open is op de website van de nationale molen en gemalendag. 
  
16 mei
Op zaterdag 16 mei is het Restaurant Day. Op deze dag vindt er door het hele land heen een eenmalig voedselfestival plaats waarop iedereen een restaurant voor 1 dag kan openen. Altijd al een keer in de huiskamer van een buurtgenoot willen eten? Of zit die droom om ooit een restaurant te openen nog steeds in je achterhoofd? Grijp dan nu je kans. Alle deelnemende restaurants zijn binnenkort op de kaart op de website van Restaurant Day terug te vinden. 

Wereldwijd

15 mei
Op vrijdag 15 mei is het weer zover: Food Revolution Day! Dit initiatief van onze eigen Jamie Oliver wordt wereldwijd door duizenden mensen ondersteund. Food Revolution Day wil het belang van gezond eten onderstrepen en mensen kennis bijbrengen over gezond koken. Dit jaar is het thema dan ook 'Fighting for food education’. Op 15 mei komt men thuis, op school en op het werk in actie. En ook jij kunt meedoen! Kook bijvoorbeeld op werk een gezonde lunch met je collega’s. Of leer kinderen op school meer over bijvoorbeeld gezonde tussendoortjes. The sky is the limit! Meer weten over dit super project? Kijk snel op onze speciale pagina over Food Revolution Day 2015.

Agenda maart 2015
Agenda april 2015
Agenda mei 2015
Agenda juni 2015
Agenda juli 2015
Agenda augustus 2015
Agenda september 2015
Agenda oktober 2015

Boekentip
'Reizende Sterren' - Monica Abdoel: een helder overzicht van streetfood in Nederland boordevol recepten, inspirerende verhalen en  prachtige illustraties. 

  


Deel Artikel
Bewaar artikel
Om dit artikel te bewaren moet je ingelogd zijn.
Inloggen | Registreren
    Doen

    Meer Doen