Food festival Amsterdam
Om dit artikel te bewaren moet je ingelogd zijn.
Inloggen | Registreren

37/2015
24 nov 2015 0 895
Het Foodfestival! Van 26 tot en met 29 november 2015 kun je terecht in de Amsterdamse RAI voor alle food-inspiratie die je zoekt, voor de nieuwste trends op culinaire gebied, voor live-muziek en - uiteraard - voor lekker eten en drinken.
 
De laatste puntjes worden momenteel op de i gezet om de Europahal straks om te toveren tot een bonte verzameling van geuren, kleuren en smaken. Boterzachte steaks, verse vis, ambachtelijk bier, exotische en klassieke wijnen; je vindt het op dit eerste indoor Foodfestival. We bring outside, in!
 
Struin langs de vele foodtrucks die streetfood uit alle delen van de wereld serveren, geniet van bijzondere gerechtjes, heerlijke wijnen en biertjes. Blijf even hangen bij je favoriete chef, zoals bijvoorbeeld Jamie van Heije van het gelijknamige restaurant in Ouderkerk aan de Amstel. Check hoe hij en zijn team seizoensgebonden gerechten maken: dagvers, ongecompliceerd en barstensvol smaak. Neem de tijd voor Slowfood. Mijmer alvast over de zomer op het “Zeefoodplein” waar restaurant Vis aan de Schelde en Jan van As een enorme Fruit de Mer-toren presenteren. Kom kijken bij de Place de Trouvailles, het plein waar nieuwe foodtrends worden geshowd. Je weet niet wat je proeft!
 
Is er meer? Jazeker! Een heus Wijnplein, een BierPlein, workshops, proeverijen en natuurlijk muziek! Van jazz tot soul, van singer songwriters tot complete bands en mocht dat niet je stijl zijn, dan vind je die vast terug bij een van de DJ’s die draaien tijdens het Foodfestival. En neem gerust de kinderen mee: die vermaken zich ongetwijfeld op het Kidsplein.
 
Proeven, ontdekken, genieten voor het iedereen, dát is het Foodfestival.
 
PROGRAMMA
DO 26 november:               17:00 – 22:00 uur,             Openingsavond.
VR 27 november:                17:00 – 23:00 uur,             Thank god it’s Friday!
ZA 28 november:                12:00 – 23:00 uur,             Family day
ZO 29 november:               12:00 – 21:00 uur,            
Lazy Loungy Sunday afternoon
 
Entree: GRATIS!
 
Foodfestival Amsterdam vindt van 26 tot en met 29 november 2015 plaats in de Europahal van het RAI complex in de Amsterdamse Rivierenbuurt. Goed bereikbaar met fiets, OV en auto. Parkeren (betaald) kan op het terrein. Entree is gratis. Een herbruikbaar glas kost euro 2,50. En munten à euro 2,50 zijn bij de ingang en in de hal te koop, cash of pin.
 
Meer informatie kun je vinden op de website.

Deel Artikel
Bewaar artikel
Om dit artikel te bewaren moet je ingelogd zijn.
Inloggen | Registreren
    Doen

    Meer Doen