1e editie Reizende Sterren Festival
Om dit artikel te bewaren moet je ingelogd zijn.
Inloggen | Registreren

39/2016
13 jan 2016 0 1612
Ook al is het hartje winter, van vrijdag 29 tot en met zondag 31 januari vieren we alvast een beetje zomer!

Op De Pier in Scheveningen vindt het eerste Reizende Sterren Festival plaats; een driedaagse event dat de Pier omtovert tot een indoor foodtruckfestival met naast eten en drinken ook uitgebreid aandacht voor kunst en muziek.

Monica Abdoel, mede-initiatiefnemer en eigenaresse van Reizende Sterren: “Het Reizende Sterren Festival biedt bezoekers food, art en music in een eclectische stijl, modern en eigenzinnig. Dit concept past uitstekend bij zo’n unieke en karakteristieke plek als De Pier. Zo veranderen we het benedendek, ofwel de Foodboulevard van De Pier, aangevuld met 15 foodtrucks, diverse acts, activiteiten én lifestyle brands, voor het eerst in een urban festivalterrein en daar zijn we samen met het team van De Pier heel trots op!”

Het Reizende Sterren Festival wordt op 29 januari afgetrapt met Brandstof XL: een grootse vrijdagmiddagborrel om het weekend mee in te luiden. Van vrijdag tot en met zondag kun je er eten, drinken, shoppen, beleven en genieten en vinden er tal van (kids)activiteiten plaats. Voor meer info en het programma zie www.pierscheveningen.com en reizendesterren.org

Bestel hier het boek van Reizende Sterren

Deel Artikel
Bewaar artikel
Om dit artikel te bewaren moet je ingelogd zijn.
Inloggen | Registreren

    Doen

    Meer Doen