24Kitchen&Cottages
Om dit artikel te bewaren moet je ingelogd zijn.
Inloggen | Registreren

31/2015
24 feb 2015 0 1613
Drie dagen lang ondergedompeld worden in de wereld van koken, eten, proeven en culinaire inspiratie opdoen samen met de chefs van 24Kitchen. Jamie magazine is er bij het weekend van 17 tot 20 april 2015! Kom je ook naar 24Kitchen&Cottages?

Je kent ze wel van de heerlijke programma’s van 24Kitchen: Rudolph van Veen, Roberta Pagnier en Danny Jansen. En nu kun je ze samen met nog veel meer bekende chefs in real life ontmoeten, kookles van ze krijgen en ze alle culivragen stellen die je maar wilt.

In het weekend van 17 tot 20 april wordt Center Parcs De Eemhof in Zeewolde volledig omgetoverd tot één groot culinair festijn met de naam 24Kitchen&Cottages.

Tijdens dit driedaagse festival kun je, behalve genieten van heel veel lekker eten, allerlei kookworkshops volgen, nieuwe inspiratie opdoen tijdens de diverse seminars, lezingen en kookdemo’s, prachtige foodfilms kijken, delicatessen inslaan op de ambachtelijke foodmarkt, wijnproeven en tot in de late uurtjes feesten.

Al vanaf €56 per persoon per dag huur je een cottage op het terrein en kun je de meeste activiteiten bijwonen. Als lezer van Jamie magazine krijg je ook nog eens 10% korting.

Ga daarvoor naar 24kitchenandcottages.nl/jamiemagazine en reserveer een huisje voor 2,4,5,6,8 of 12 personen. Geniet met veel of weinig een heel weekend lang van de wereld van 24Kitchen.

De chefs staan al te popelen om allerlei kookliefhebbers tijdens de kookcolleges te inspireren met nieuwe ideeën en ze de kneepjes van het vak te leren tijdens de interactieve workshops. Bekijk het complete programma van het 24Kitchen&Cottages.

Ben jij een echte foodfestivalganger? Bekijk dan de complete foodfestivalagenda van 2015. Daar vind je nog veel meer leuke events in de maanden maart, aprilmei, juni, juli, augustus, september en oktober 2015.


 

Deel Artikel
Bewaar artikel
Om dit artikel te bewaren moet je ingelogd zijn.
Inloggen | Registreren
    Doen

    Meer Doen