De leukste kerstmarkten van 2015!
Om dit artikel te bewaren moet je ingelogd zijn.
Inloggen | Registreren

38/2015
19 nov 2015 0 2844
 

Het aftellen naar kerst is begonnen! Lekker ontspannen met glühwein, koek en zopie én vergeet Natuurlijk de geur van kaneel en warme chocomelk niet. En wat is nou leuker dan dit te combineren met snuffelen naar vrolijke Christmasgifts op de áller-gezelligste kerstmarkten die ons landje rijk is? Wij zeggen definitely doen.
 
Echte liefde is er om te delen. Daarom tippen we je dé kerstmarkten die je absoluut niet mag missen. Van Zweedse gezelligheid in Groningen tot een gloed van kaarslicht op het Vrijthof in Maastricht. Warm je handen op aan chocomelk mét slagroom in onze Hofstad. Of bind de schaatsen onder en bezoek ‘Christmas Village on Ice’, een gezellig Amsterdams wintersprookje.
 
Maar er is meer dat je niet wilt missen. Kijk hiernaast op de op de kaart en ontdek de kerstmarkten bij jouw in de buurt. Wil je meer info? Klik op ‘het kerstboompje’ en er verschijnt precies wat-wanneer-waar en hoe laat, plus een website voor als je nóg meer wilt weten.
 
Vermaak je tussen de foodtrucks, pannenkoeken-bakkers, soepkokers, hartverwarmende vuurkorven en dames van de thee. Ó, en vergeet de kerst-boodschappen natuurlijk niet. Merry Christmas!

 

Deel Artikel
Bewaar artikel
Om dit artikel te bewaren moet je ingelogd zijn.
Inloggen | Registreren

    Doen

    Meer Doen