De lekkerste snacks extra krokant uit de oven
Om dit artikel te bewaren moet je ingelogd zijn.
Inloggen | Registreren

20 okt 2014 0 1227
Kraaak! Dat is het geluid dat ik hoor als ik mijn tanden zet in de nieuwe bitterballen, kaashapjes en croquetten van Kwekkeboom. Een knapperig korstje gevuld met de beste ingredienten die je van Kwekkeboom gewend bent. Ideaal voor op een vrijdagmiddagborrel op het werk of als je thuis een feestje geeft. Maar wat is er nieuw aan zul je je afvragen? Heel simpel, deze borrelhapjes zijn in de oven bereid en smaken net zo lekker als uit de koekenpan of frituur. Vanaf nu kan iedereen eenvoudig krokante snacks serveren.

Het assortiment
Kwekkeboom staat bekend om hoogwaardige kwaliteit in snacks en hapjes. Rijkgevuld met 100% rundvlees, romige cheddar en 100% malse kipfilet. Deze heerlijkheden bak je voortaan niet alleen in de frituur of koekenpan: ze worden net zo knapperig in de oven. Handig dus!In het Kwekkeboom Oven assortiment vind je Oven Kaashapjes, Oven Bitterballen, Oven Croquetten, Oven Kiphapjes, Oven Kiphapjes Italiaans, Oven Kiphapjes Kerrie en Oven Kiphapjes Saté. De favorieten van de redactie zijn de Oven Bitterballen en de Oven Kaashapjes, die goed combineren met Zaanse mosterd en zoete chilisaus en natuurlijk een biertje.

Snacks en hapjes uit de oven
De krokante snacks van Kwekkeboom bak je in een handomdraai in de oven: verwarm hem voor, verdeel de hapjes over een met bakpapier bedekt rooster en na ongeveer 10 minuten zijn ze klaar en superkrokant. Makkelijker kan niet. Laat ze even 2 minuutjes rusten voor een optimaal crispy resultaat. Serveer bij de lunch of borrel met mosterd, dip of sausje. 

Klik hier voor meer informatie 

 

 

Deel Artikel
Bewaar artikel
Om dit artikel te bewaren moet je ingelogd zijn.
Inloggen | Registreren