Brun & Renard - Sel Marin

De 5 culinaire zouten van Brun&Renard: een merk met een bijzondere missie!


Z
out is niet uit onze keuken weg te denken, iedereen gebruikt het!  Zout is onmisbaar als smaakmaker en wordt gebruikt om smaken beter uit te laten komen of meer contrast aan een gerecht te geven. Omdat zout zo’n belangrijke smaakmaker is, is het belangrijk dat je het juiste zout gebruikt wat bij elk gerecht het beste past.

De meesten van ons gebruiken gewoon keukenzout. Brun&Renard heeft een lijn ontwikkeld met verschillende soorten culinaire zoutproducten. Brun & Renard gingen speciaal hiervoor op wereldreis. Geïnspireerd door traditionele gebruiken hebben zij vanuit diverse mooie plekken in de wereld natuurlijke zouten meegenomen, waarbij de geur, de kristallen, de vorm en de smaak stuk voor stuk uniek zijn.

De producten van Brun&Renard zijn zeer smaakvol en eenvoudig te vervangen door keukenzout want ze zijn 100% natuurlijk en onbewerkt. Bij enkele producten uit de range zijn kruiden en pepers toegevoegd waardoor zij extra lekker smaken bij speciale gerechten!

Brun & Renard bieden een keuze uit de volgende zouten: Fleur de Sel, Keltisch Zeezout , Himalaya Zout , Hawaii Black Zout , Sel Marin: Keltisch Zeezout met Kruiden, Sel Marin:Keltisch Zeezout met Chilipepers.

De Brun & Renard zouten zijn tijdens bijzondere momenten te gebruiken zoals de feestdagen, tijdens gourmetten en vleesfondue, maar ook van maandag tot en met zondag bij je dagelijkse maaltijd.

Ga terug naar de Jamie foodbox