Bij een Boretti Marciano Outoor Kitchen nu een fatboy hangmat cadeau!

Om de zomermaanden heerlijk en luxe door te komen krijg je bij aanschaf van de fraaie Boretti Marciano Outoor Kitchen nu een fatboy hangmat t.w.v. €499 cadeau!

We kennen Boretti van de prachtige, robuuste fornuizen. Maar inmiddels heeft Boretti een imposant en compleet assortiment keukenapparatuur opgebouwd en is het merk niet meer weg te denken uit de hoofden èn de keuken van de echte kookliefhebber. Maar naast koelkasten, afwasmachines, (stoom)ovens en al het andere keukenapparatuur, levert Boretti ook Outdoor Kitchens, oftewel, luxe barbecues.

Een èchte Boretti, maar dan voor buiten. Dat is de beste omschrijving voor de Boretti Outdoor Kitchens van het merk. Deze zijn de gewone barbecue ver voorbij en bieden alle comfort die u ook in uw eigen keuken gewend bent. Boretti heeft ze in verschillende maten en uitvoeringen. Maar of het nu gaat om de meest compacte, de Bambino, of de meest exclusieve Marciano. Als u kiest voor een Boretti Outdoor Kitchen, kiest u naast kwaliteit, topdesign èn gebruiksgemak ook voor zekerheid, want als enige biedt Boretti maar liefst 2 jaar lang garantie met service aan huis! Gratis welteverstaan! Kijk snel op boretti.nl voor meer informatie èn dealeradressen.

Krijg een fatboy hangmat t.w.v. €499 cadeau!