Gek op zelf pesto maken? Varieer eens met de ingredienten en vervang de klassieke basicilum voor rucolablaadjes.
1. Hak de rucola, parmezaan en noten grof in een keukenmachine. Voeg de rest van de ingrediënten toe en mix alles door elkaar.
2. Voeg zout en peper toe en bewaar in een gesteriliseerd potje.
3. Serveer de pesto op toast of roer door pasta of risotto.
Kijk in deze video hoe Gennaro pesto maakt.
Om de beste ervaringen te bieden, gebruiken wij en onze partners technologieën zoals cookies om informatie over het apparaat op te slaan en/of te openen. Toestemming voor deze technologieën stelt ons en onze partners in staat om persoonlijke gegevens zoals surfgedrag of unieke ID's op deze site te verwerken en om gepersonaliseerde en niet-gepersonaliseerde advertenties te tonen. Als u geen toestemming geeft of deze intrekt, kan dit invloed hebben op bepaalde functies.
Klik hieronder om in te stemmen met het bovenstaande of om specifieke keuzes te maken. Je keuzes zullen alleen worden toegepast op deze site. Je kunt je instellingen te allen tijde wijzigen, inclusief het intrekken van je toestemming, door gebruik te maken van de knoppen op het Cookiebeleid of door te klikken op de knop 'Toestemming beheren' onderaan het scherm.