mooie zomerdeal: bosch staafmixer t.w.v. € 54,99 cadeau
Nu een fantastische zomerdeal: een jaar lang Jamie magazine + de Bosch staafmixer voor slechts € 44,95. Het eerste nummer dat je ontvangt is het zomernummer.

Het zomernummer

Het eerste nummer dat je ontvangt is het zomernummer van Jamie magazine. In dit nummer staan meer dan 70 heerlijke zomerse recepten, vertelt Jamie hoe je salsa's, salades en fruitdesserts maakt en vind je een verzameling van het lekkerste buiten-eten! Ook worden de geheimen van de Nordic Cuisine uit Kopenhagen onthuld. Dat wordt smullen!

Jamie magazine
Met Jamie magazine haal je een lekker dik magazine in huis. Met de beste ingredienten voor verrassende recepten en smaakmakende reportages over de mooiste culinaire plekken ter wereld. Maar ook is er aandacht voor Jamie Oliver's Food Revolution: zijn maatschappelijke projecten en zijn missie om iedereen te laten ontdekken hoe lekker gezond eten is. 


Bosch Staafmixer
Deze staafmixer van Bosch is de ideale allround mixer! Onmisbaar voor het maken van pesto's, menige pasta-saus en nog veel meer. Deze krachtige Bosch 600 watt staafmixer met innovatief vierzijdig mes, variabele snelheid en extra turbo-stand is een aanwinst voor elke keuken! Uiterst geruisloos en inclusief beker en hakmolen. Toebehoren en de roestvrijstalen mixervoet kunnen in de afwasmachine. De winkelprijs is € 54,99 maar bij dit abonnement krijgt u 'm gratis.

Je ontvangt een jaar (8 nummers) Jamie magazine. Een abonnement wordt tot wederopzegging aangegaan (tenzij anders vermeld) en ten minste voor de vermelde periode. Het abonnement kan na deze periode elke drie maanden opgezegd worden. Opzeggen kan telefonisch, schriftelijk of per mail via de lezersservice. Actie geldt zolang de voorraad strekt. Voor verzending buiten Nederland of België gelden andere tarieven.