Dit zomerse pastagerecht met garnalen, courgette, tomaatjes en citroensap serveer je met een frisse groene salade.
1. Verhit de olie in een grote koekenpan en bak de courgettes, laurierblaadjes en knoflook 5 minuten op middelhoog vuur.
2. Voeg de kerstomaten, tomatenpuree, wat zout en peper toe; verhit 10 minuten mee.
3. Voeg voor de laatste 3 minuten de garnalen, het citroensap en de geraspte citroenschil toe. Neem de pan van het vuur als de garnalen roze zijn.
4. Kook de tagliatelle al dente. Laat uitlekken en bewaar een kop kooknat. Voeg dit met de pasta toe aan de saus.
5. Roer alles goed door, strooi de peterselie erover en serveer.
Voor 2 personen
Om de beste ervaringen te bieden, gebruiken wij en onze partners technologieën zoals cookies om informatie over het apparaat op te slaan en/of te openen. Toestemming voor deze technologieën stelt ons en onze partners in staat om persoonlijke gegevens zoals surfgedrag of unieke ID's op deze site te verwerken en om gepersonaliseerde en niet-gepersonaliseerde advertenties te tonen. Als u geen toestemming geeft of deze intrekt, kan dit invloed hebben op bepaalde functies.
Klik hieronder om in te stemmen met het bovenstaande of om specifieke keuzes te maken. Je keuzes zullen alleen worden toegepast op deze site. Je kunt je instellingen te allen tijde wijzigen, inclusief het intrekken van je toestemming, door gebruik te maken van de knoppen op het Cookiebeleid of door te klikken op de knop 'Toestemming beheren' onderaan het scherm.