Pittige chorizo en zoete paprika gaan hand in hand in deze smaakvolle tortilla. Serveer met guacamole.
1. Verwarm de oven voor op 180 °C.
2. Verhit 2 el olie in een grote ovenvaste koekenpan (30 cm) en laat de aardappel, ui en paprika 10-15 minuten zachtjes bakken (tot de aardappel bijna gaar is). Voeg de chorizo toe en bak hem 5 minuten mee.
3. Klop de eieren in een grote kom, voeg de peterselie toe en dan het chorizomengsel. Laat het even staan terwijl je de overgebleven olie in de pan verhit. Doe het mengsel terug in de pan en laat het 5-7 minuten bakken, tot het aan de rand is gestold. Zet de pan dan 5-7 minuten in de oven.
4. Keer de tortilla op een grote plank of bord, laat hem afkoelen en snijd hem in punten.
Om de beste ervaringen te bieden, gebruiken wij en onze partners technologieën zoals cookies om informatie over het apparaat op te slaan en/of te openen. Toestemming voor deze technologieën stelt ons en onze partners in staat om persoonlijke gegevens zoals surfgedrag of unieke ID's op deze site te verwerken en om gepersonaliseerde en niet-gepersonaliseerde advertenties te tonen. Als u geen toestemming geeft of deze intrekt, kan dit invloed hebben op bepaalde functies.
Klik hieronder om in te stemmen met het bovenstaande of om specifieke keuzes te maken. Je keuzes zullen alleen worden toegepast op deze site. Je kunt je instellingen te allen tijde wijzigen, inclusief het intrekken van je toestemming, door gebruik te maken van de knoppen op het Cookiebeleid of door te klikken op de knop 'Toestemming beheren' onderaan het scherm.