Deze pannenkoekjes hebben een lekkere fruitsmaak en zijn eenvoudig en snel te maken. Wat ook handig is, is dat je maar een paar ingrediënten nodig hebt, dat ze wel glutenvrij maar nog steeds dik en vullend zijn. Ook kun je ze als snelle snack tussendoor eten en zijn ze perfect na het sporten.
1. Prak de bananen fijn met een vork. Doe ze in een middelgrote mengkom en klop de eieren en kokos erdoor. Voeg de bosbessen toe (bewaar er een paar voor eroverheen) en roer erdoor.
2. Verhit de kokosolie op middelhoog vuur in een koekenpan van 25 cm met antiaanbaklaag. Schep er 2-3 eetlepels van het beslag in voor elke pannenkoek. Je kunt er 3-4 pannenkoeken tegelijk in bakken. Keer ze voorzichtig met een spatel om als de bovenkant niet vloeibaar meer is en ze aan de onderkant goudkleurig zijn – dit duurt ongeveer 2 minuten.
3. Bak de andere kant 1 minuut.
4. Stapel de pannenkoeken op en strooi de achtergehouden bosbessen erover. In het weekend besprenkelen we ze met wat ahornsiroop of yoghurt en strooien we er extra kokosrasp overheen.
Om de beste ervaringen te bieden, gebruiken wij en onze partners technologieën zoals cookies om informatie over het apparaat op te slaan en/of te openen. Toestemming voor deze technologieën stelt ons en onze partners in staat om persoonlijke gegevens zoals surfgedrag of unieke ID's op deze site te verwerken en om gepersonaliseerde en niet-gepersonaliseerde advertenties te tonen. Als u geen toestemming geeft of deze intrekt, kan dit invloed hebben op bepaalde functies.
Klik hieronder om in te stemmen met het bovenstaande of om specifieke keuzes te maken. Je keuzes zullen alleen worden toegepast op deze site. Je kunt je instellingen te allen tijde wijzigen, inclusief het intrekken van je toestemming, door gebruik te maken van de knoppen op het Cookiebeleid of door te klikken op de knop 'Toestemming beheren' onderaan het scherm.