Flammkuchen met zalm

Bereiden

Geen tijd om een lekkere en gezonde maaltijd in elkaar te draaien? De handige producten van Jamie en Jumbo, helpen je uit de brand! Met een paar simpele handelingen zet jij zo een lekkere maaltijd op tafel. 

1 Verwarm de oven voor op 220 °C. Bekleed een bakplaat met bakpapier, rol het deeg erover uit en bestrijk het met de crème fraîche — laat rondom een rand van 2 cm vrij.

2 Pel de rode uien, snijd elk in 8-12 partjes en verdeel ze over de deegbodem. Laat de kappertjes uitlekken en strooi ze erover. Scheur de zalm in stukjes en verdeel ze rommelig tussen de uien. Bak de bodem in ongeveer 15 minuten knapperig en goudbruin.

3 Neem de flammkuchen uit de oven, snijd hem in stukken en serveer ieder stuk met wat rucola erop.




Deel Recept
Bewaar recept
Om dit recept te bewaren moet je ingelogd zijn.
Inloggen | Registreren
Print dit receptMail dit lijstje
Shop tip

Snelle spaghetti met gehaktballetjes



Een snel & gezond recept van Jumbo en Jamie Oliver.