Notenbrood met zaden & pitten

Notenbrood met zaden & pitten

Dit notenbrood is een kwestie van alle ingrediënten in een kom doen, goed roeren en in de oven schuiven! Laat wel even goed afkoelen voordat je hem aansnijdt.

Bereiding

1. Verwarm de oven voor op 180 °C.

2. Doe alle noten, pitten en zaden in een kom, voeg zout, olie en rozijnen en chocolade toe, als je die gebruikt, en roer.

3. Voeg de eieren 1 voor 1 toe en meng goed.

4. Schenk het beslag in een ingevet cakeblik van 30 x 10 cm en zet 60-70 minuten in de oven, of schep het beslag in de 12 holletjes van een ingevette muffinbakvorm en bak deze in 45-50 minuten.

5. Haal uit de oven en laat helemaal afkoelen voor je het brood aansnijdt. Wikkel het brood in een schone theedoek en bewaar tot een week in de koelkast, of vries het brood in – daar kan het goed tegen.

Voor 1 brood


Deel Artikel
Om dit recept te bewaren moet je ingelogd zijn.
Inloggen | Registreren
Print dit recept Mail dit lijstje

Gratis nieuwsbrief