English breakfast Jamie style! De smaak van de zachte eitjes wordt nog lekkerder door het chilizout en de worstjes en het geroosterde brood maken er een compleet ontbijt van.
1. Breng een grote pan met gezouten water aan de kook.
2. Wikkel de worstjes ondertussen in de pancetta en gril ze 8–10 minuten onder een hete grill; keer ze om de paar minuten tot ze door en door gaar en mooi goudbruin zijn.
3. Doe ondertussen de chilivlokken met enkele snufjes zout in een kom. Stamp met een vijzel tot een fijn poeder.
4. Doe de eieren voorzichtig in het kokende water en kook ze nu maximaal 5 minuten, de dooier moet vloeibaar blijven.
5. Serveer elk ei met daarbij 2 worstjes, een flinke snuf chilizout en eventueel repen geroosterd brood.
4 personen
• 8 kleine chipolataworstjes
• 8 plakjes pancetta
• ½ tl chilivlokken
• 4 eieren
Om de beste ervaringen te bieden, gebruiken wij en onze partners technologieën zoals cookies om informatie over het apparaat op te slaan en/of te openen. Toestemming voor deze technologieën stelt ons en onze partners in staat om persoonlijke gegevens zoals surfgedrag of unieke ID's op deze site te verwerken en om gepersonaliseerde en niet-gepersonaliseerde advertenties te tonen. Als u geen toestemming geeft of deze intrekt, kan dit invloed hebben op bepaalde functies.
Klik hieronder om in te stemmen met het bovenstaande of om specifieke keuzes te maken. Je keuzes zullen alleen worden toegepast op deze site. Je kunt je instellingen te allen tijde wijzigen, inclusief het intrekken van je toestemming, door gebruik te maken van de knoppen op het Cookiebeleid of door te klikken op de knop 'Toestemming beheren' onderaan het scherm.