NEEM 10 X JAMIE MAGAZINE € 49,95 + COMFORT FOOD

 

Met Jamie magazine haal je 10 keer per jaar een lekker dik magazine in huis. Met de beste ingrediënten voor verrassende recepten en smaakmakende reportages over de mooiste culinaire plekken ter wereld. Maar ook is er aandacht voor Jamie Oliver's Food Revolution: zijn maatschappelijke projecten en zijn missie om iedereen te laten ontdekken hoe lekker gezond eten is.
Bestel nu een jaar lang (10 nummers) Jamie magazine voor slechts
€ 49,95 en ontvang Jamie's Comfort Food gratis. Bestel nu jouw abonnement en ontvang als eerste nummer het Voorjaars nummer op 7 april 2016.


Geef dit abonnement cadeau!
Meer informatie over Jamie's Comfort Food


Ben je al abonnee en wil je dit boek ook graag cadeau? Vernieuw dan je abonnement met een jaar en ontvang het boek gratis, bel 0900-0401805 (15 ct per minuut). Na de eerste abonnementsperiode kun je je abonnement heel gemakkelijk opzeggen: telefonisch, schriftelijk of per mail via de lezersservice. Actie geldt zolang de voorraad strekt. Voor verzending buiten Nederland of België gelden andere tarieven. Ben je woonachtig buiten Nederland of België? Dan is het helaas niet mogelijk om een abonnement met een cadeau af te sluiten. Wel kun je kiezen voor het kortingsabonnement en komt het eerst volgende nummer zo snel mogelijk naar je toe.


  1. Direct bestellen

  € 39,95

  2. Uw persoonsgegevens

  Voornaam *
  Tussenv.
  Achternaam *
  Geslacht
  Postcode *
  Huisnr.*
  Toevoeging
  Straat *
  Plaats *
  Land *
  E-mailadres *
  Telefoonnummer
  Bedrijfsnaam

  3. Verzending


  Bestellen