Tien nummers Jamie magazine + het boek super food voor familie en vrienden!Jamie magazine gelooft dat liefde voor eten bijdraagt aan een gezonde en gelukkige wereld. Als abonnee ondersteun je het gedachtengoed van Jamie Oliver waarbinnen plezier in koken, de smaak van gerechten en aandacht voor de oorsprong van ingrediënten centraal staan. 

Neem nu een jaar lang (10 nummers) Jamie magazine voor € 44,95 en ontvang Jamie's nieuwste boek: Super food voor familie en vrienden helemaal gratis! 

Het nieuwe boek van Jamie Oliver wordt direct na bestellen naar je toegestuurd.

De voordelen op een rij:
  • Thuisbezorgd voordat-ie in de winkel ligt;
  • Profiteer van exclusieve aanbiedingen;
  • Geen verzendkosten bij bestellingen uit onze webshop; 
  • Gratis Super food voor familie en vrienden t.w.v. € 29,99
Na de eerste abonnementsperiode kun je je abonnement heel gemakkelijk opzeggen: telefonisch, schriftelijk of per mail via de lezersservice. Actie geldt zolang de voorraad strekt. Voor verzending buiten Nederland of België gelden andere tarieven. Ben je woonachtig buiten Nederland of België? Dan is het helaas niet mogelijk om een abonnement met een cadeau af te sluiten. Wel kun je kiezen voor het kortingsabonnement en komt het eerst volgende nummer zo snel mogelijk naar je toe. Ben je al abonnee en wil je dit boek ook graag cadeau? Vernieuw dan je abonnement met een jaar en ontvang het boek gratis, bel 0900-0401805 (15 ct per minuut).