Filter op Tips
  • Kooktips
  • Gelegenheden
  • Kinderen
  • Alle Tips

Tips

  • 22 mar. 2017 0 29

    5x vegan bakken

    Cakes, taarten en koekjes bevatten over het algemeen altijd zuivel zoals eieren, melk of room. In deze vijf recepten is dat achterwege gelaten, dus ga snel aan de slag met deze heerlijke vegan creaties! Zoek je recepten voor glutenvrij bakken? Klik... Meer
  • 22 mar. 2017 0 55

    Dit is het thema van Jamie's nieuwe boek

    Zoals ieder jaar komt Jamie Oliver dit jaar met een nieuw kookboek uit. Het thema van zijn nieuwe titel onthulde de Britse chef gisteren op zijn facebookpagina. Jamie Oliver blijft inspireren! The Boy from Essex die ooit bekend stond als The Naked... Meer
  • 20 mar. 2017 0 48

    Zo bak je met natuurlijke zoetmiddelen

    Hoe bak je je taarten, koekjes en cakes met zoveel mogelijk natuurlijke ingredienten? Op deze pagina geven we je tips hoe je bijvoorbeeld witte suiker kunt vervangen door appelmoes en witte meel door een volkoren variant. Deze alternatieven bevatten... Meer
  • 20 mar. 2017 0 86

    5x glutenvrij bakken

    Wat al deze vijf heerlijke taarten en cakes gemeen hebben is dat ze stuk voor stuk geweldig smaken en daarnaast ook nog eens glutenvrij zijn. Dus doe je kookschort om en bak je favoriet!   1 Glutenvrije choco-amandeltaart Deze... Meer
  • 15 mar. 2017 0 356

    Rabarbersorbet met pistachekaramel

    Zoetzure rabarbersorbet met zoutige, brosse karamel ‒ twee smaken die samen een feestje vieren in je mond! 1 Doe de rabarber in een grote pan samen met 175 gram van de suiker en 10 ml water. Leg het deksel erop en breng het mengsel aan... Meer
  • 21 feb. 2017 12 6358

    10x Lasagne

    Iedereen houdt van lasagne, het is comfort food in optima forma. Hoewel lasagne een typisch Italiaans gerecht is, komt de naam uit Griekenland, waar "lasanon" platte deegkoek betekent. Deze traditionele Italiaanse ovenschotel stamt oorspronkelijk... Meer
  • 17 feb. 2017 0 2180

    Voel je goed met Vichy ‘Slow Âge’

    Bij een bewuste levensstijl hoort gezonde voeding. Jamie Oliver vertelt daar over in zijn kookboeken ‘Super food voor elke dag’ en ‘Super food voor familie en vrienden’. Zijn boodschap: ‘Skip een paar keer per week vlees en gebruik groente... Meer
  • 7 feb. 2017 0 348

    Feest!

    Hoera! Wat zijn we blij: ons 50e nummer ligt vanaf vandaag in de winkel! Hoodredacteur Suzanne Pronk: 'Ik kan nauwelijks geloven dat ik aan alle vijftig edities van begin tot eind heb meegewerkt, want het zijn er nogal wat. Vanaf dag één was het... Meer
  • 4 feb. 2017 0 1158

    50e editie Jamie magazine!

    Afgelopen donderdag was het zover: het 50e nummer van Jamie magazine werd bezorgd op de redactie! Dat vroeg natuurlijk om taart en een klein feestje met het team in de Foodhallen in Amsterdam. Razend trots zijn we op alweer de 50e editie van... Meer
Toon meer