Thaise viscurry

Bereiden

1 Kook de rijst al dente in ruim kokend water met wat zout.

2 Zet de krieltjes in koud water met wat zout, breng op hoog vuur aan de kook en laat ze ongeveer 8 minuten koken, tot ze bijna maar net niet
helemaal gaar zijn.

3 Verhit 2 eetlepels kokosolie in een hoge pan of wok. Voeg de gember, kaneelstokjes en currypasta toe en roer 2 minuten tot de geuren vrijkomen. Doe dan de kokosmelk plus 300 milliliter water erbij en breng aan de kook.

4 Voeg de krieltjes, ui, paprika en kabeljauwfilet toe en laat 7 minuten stoven op laag vuur tot alles goed gaar is. Serveer de viscurry met de rijst en koriander.

TIP: Wil je de smaak van Thailand écht ontdekken? Boek dan nu een ticket naar Bangkok of Chiang Mai via vijfsterren-luchtmaatschappij EVA Air en geniet er van grenzeloos lekker eten!

 


Deel Recept
Bewaar recept
Om dit recept te bewaren moet je ingelogd zijn.
Inloggen | Registreren
Print dit receptMail dit lijstje
65 31662

Shop tip