Een supereasy recept, deze salade met spinazie en rabarber. Serveer als bijgerecht tijdens het diner, of eet als lichte lunch.
1. Breng de rabarber met de suiker en 150 ml water aan de kook. Laat onafgedekt 2 minuten pruttelen tot de rabarber net gaar is.
2. Haal de rabarber met een schuimspaan uit de pan, voeg azijn toe en laat het vocht inkoken. Verdeel de spinazie over 2 borden en schep de rabarber erop.
3. Meng het ingekookte kookvocht met de olijfolie en zout en peper. Sprenkel over de spinazie.
Om de beste ervaringen te bieden, gebruiken wij en onze partners technologieën zoals cookies om informatie over het apparaat op te slaan en/of te openen. Toestemming voor deze technologieën stelt ons en onze partners in staat om persoonlijke gegevens zoals surfgedrag of unieke ID's op deze site te verwerken en om gepersonaliseerde en niet-gepersonaliseerde advertenties te tonen. Als u geen toestemming geeft of deze intrekt, kan dit invloed hebben op bepaalde functies.
Klik hieronder om in te stemmen met het bovenstaande of om specifieke keuzes te maken. Je keuzes zullen alleen worden toegepast op deze site. Je kunt je instellingen te allen tijde wijzigen, inclusief het intrekken van je toestemming, door gebruik te maken van de knoppen op het Cookiebeleid of door te klikken op de knop 'Toestemming beheren' onderaan het scherm.