Je kunt deze dressing voor alle noedel- of rijstgerechten gebruiken om ze een zoete en pittige smaak te geven.
Meng alle ingrediënten in een kleine pot en roer net zolang tot ze goed gemengd zijn. De dressing is 2 weken houdbaar in de koelkast.
–
Dit recept komt uit het boek ‘Basisboek Korea’ van Caroline Hwang (€ 29,99, Becht).
VOOR 60 ML
VOORBEREIDING: 5 MINUTEN
VOORRAADKAST
4 eetlepels gochujang (Koreaanse chilipasta)
2 eetlepels rijstazijn
1 eetlepel kristalsuiker
1 theelepel geroosterde sesamolie
¼ theelepel geroosterd sesamzaad
1 theelepel Koreaanse rijstsiroop
Om de beste ervaringen te bieden, gebruiken wij en onze partners technologieën zoals cookies om informatie over het apparaat op te slaan en/of te openen. Toestemming voor deze technologieën stelt ons en onze partners in staat om persoonlijke gegevens zoals surfgedrag of unieke ID's op deze site te verwerken en om gepersonaliseerde en niet-gepersonaliseerde advertenties te tonen. Als u geen toestemming geeft of deze intrekt, kan dit invloed hebben op bepaalde functies.
Klik hieronder om in te stemmen met het bovenstaande of om specifieke keuzes te maken. Je keuzes zullen alleen worden toegepast op deze site. Je kunt je instellingen te allen tijde wijzigen, inclusief het intrekken van je toestemming, door gebruik te maken van de knoppen op het Cookiebeleid of door te klikken op de knop 'Toestemming beheren' onderaan het scherm.