Pompoencurry met rijst & papadums

Bereiden

Pompoensoep maak je heel eenvoudig met de Jumbo Jamie Oliver Warming Pompoensoep. Maar wist je dat je, door er een paar ingrediënten aan toe te voegen, er ook een curry van kunt maken?

1 Spoel de kikkererwten af en laat ze uitlekken. Haal de blaadjes van de koriandersteeltjes, hak de steeltjes apart van de blaadjes in grove stukjes en houd de blaadjes zolang apart. Hak de rozemarijn en knoflook (uit de Jumbo Jamie Oliver Warming Pompoensoep- beker) in stukjes.

2 Verhit de olijfolie in een braadpan, voeg de gehakte kruiden (behalve de korianderblaadjes) en de rest van de ingrediënten uit de beker (bewaar de bouillon) toe en bak dit alles 5 minuten.

3 Voeg 1 eetlepel van de geconcentreerde bouillon toe, gevolgd door de kerrie en kikkererwten. Roer goed, schenk er 500 ml water bij en breng langzaam aan de kook. Laat de curry zo’n 10 minuten zachtjes koken op laag vuur en kook intussen de rijst volgens de instructies op de verpakking.

4 Schenk de kokosmelk bij de curry en laat zo’n 5 minuten zachtjes koken, tot de groenten gaar zijn en de curry smeuïg is. Bestrooi ’m met de korianderblaadjes en serveer met de papadums en rijstBestel hier jouw Jumbo & Jamie product en maak kans op een ontmoeting met Jamie Oliver.


Deel Recept
Bewaar recept
Om dit recept te bewaren moet je ingelogd zijn.
Inloggen | Registreren
Print dit receptMail dit lijstje
Shop tip