Lamsvlees, ansjovis en krieltjes

Bereiden

De handige bijna-klaarproducten van Jamie en Jumbo helpen je om snel een lekkere, voedzame maaltijd op tafel te zetten. Wil je iets meer uitpakken? Combineer deze producten dan met andere verse ingrediënten.

1 Meng de ansjovis, knoflook, citroen, rozemarijn en 1 eetlepel van de olie. Doe de helft in een kom samen met het lamsvlees en laat het vlees een paar minuten marineren.  

2 Verwarm de oven voor op 190 °C. Verdeel de Jumbo en Jamie Brilliant rozemarijn krieltjes en paprika’s over een braadslee. Druppel 2 eetlepels olie en de rest van de dressing erover. Bestrooi met zout en peper en rooster 30 minuten, tot de aardappels beginnen te verkleuren en de groenten zacht zijn.

3 Schroei intussen het vlees een paar minuten in een hete pan. Leg het op de groenten en lepel de marinade erover.

4 Zet de braadslee 5 minuten in de oven, tot het vlees gaar is, maar nog sappig en roze vanbinnen. Laat het vlees voor het serveren een paar minuten rusten.


-
Bestel hier jouw Jumbo & Jamie product en maak kans op een ontmoeting met Jamie Oliver. 


Deel Recept
Bewaar recept
Om dit recept te bewaren moet je ingelogd zijn.
Inloggen | Registreren
Print dit receptMail dit lijstje
30 5821

Shop tip