Ovenschotel met Mediterrane kip

Bereiden

De handige bijna-klaarproducten van Jamie en Jumbo helpen je om snel een lekkere, voedzame maaltijd op tafel te zetten. Deze simpele ovenschotel met kip en pancetta is geheid een succes! 

1 Verwarm de oven voor op 180 ˚C. Neem een diepe braadslee waar alle 'Amazing' Mediterrane kip in een enkele laag in past. Scheur de ciabatta in stukjes en leg die in de braadslee om en over de kip, samen met de tomaatjes en zwarte olijven (uit het Jumbo-Jamie Oliver-pakket), het basilicum en de knoflook.
 
2 Voeg wat olijfolie, zout, peper en chilipeper toe en schep goed door elkaar; de kip moet boven op de rest liggen. Zet dit alles in de oven en rooster de kip volgens de instructies op de verpakking gaar – leg 15 minuten voor het einde van de bereidingstijd de pancetta of het spek  erop.
 
3 Neem de ovenschotel uit de oven, strooi de feta (uit het Jumbo-Jamie Oliver-pakket) erover en wacht een paar minuten, zodat de kaas lichtjes kan smelten. Lekker met een groene salade!Bestel hier jouw Jumbo & Jamie product en maak kans op een ontmoeting met Jamie Oliver.


Deel Recept
Bewaar recept
Om dit recept te bewaren moet je ingelogd zijn.
Inloggen | Registreren
Print dit receptMail dit lijstje
103 26281

Shop tip