De halloumi serveer je het liefst direct van de barbecue (of de grillpan), wanneer-ie nog smeltend heet is. Maak daarom eerst de salade en dressing.
1. Meng rucola, munt en sesamzaad in een kom. Doe voor de dressing citroensap, eenzelfde hoeveelheid olie en zout en peper in een kommetje. Houd apart.
2. Rooster de halloumi en abrikozen (met de snijkant naar boven) een paar minuten tot ze mooi geschroeid zijn. Besprenkel de abrikozen met de helft van de honing en keer alles om. Rooster nog enkele minuten; bestrijk ondertussen de abrikozen met de rest van de honing.
3. Sprenkel het grootste deel van de dressing over de salade. Leg de halloumi en abrikozen op een schaal, verdeel de salade erover en besprenkel met de overgebleven dressing.
Per portie 341 kcal, 23,0 g vet (11,3 g verzadigd), 14,4 g eiwit, 18,1 g koolhydraten, 18,0 g suiker
Recepten & styling Georgie Socratous; Fotografie Tara Fisher
Om de beste ervaringen te bieden, gebruiken wij en onze partners technologieën zoals cookies om informatie over het apparaat op te slaan en/of te openen. Toestemming voor deze technologieën stelt ons en onze partners in staat om persoonlijke gegevens zoals surfgedrag of unieke ID's op deze site te verwerken en om gepersonaliseerde en niet-gepersonaliseerde advertenties te tonen. Als u geen toestemming geeft of deze intrekt, kan dit invloed hebben op bepaalde functies.
Klik hieronder om in te stemmen met het bovenstaande of om specifieke keuzes te maken. Je keuzes zullen alleen worden toegepast op deze site. Je kunt je instellingen te allen tijde wijzigen, inclusief het intrekken van je toestemming, door gebruik te maken van de knoppen op het Cookiebeleid of door te klikken op de knop 'Toestemming beheren' onderaan het scherm.