Dit rabarber-bessentoetje ziet er niet alleen heerlijk uit, maar zo smaakt het ook! Leuk om samen met je kids te maken.
1. Doe bessen (houd er een paar achter), rabarber, suiker en vanille in een steelpan.
2. Voeg een scheut water toe en laat derabarber op middelhoog vuur in 20–30 minuten zacht worden.
3. Laat het mengsel afkoelen en zeef het.
4. Roer de vla en de room erdoor. Garneer met de achtergehouden blauwe bessen.
8 personen
• 300 g blauwe bessen
• 800 g rabarber, gesneden
• 150 g suiker
• 1 vanillestokje, gespleten
• 300 ml vanillevla
• 200 ml slagroom, stijfgeklopt
Om de beste ervaringen te bieden, gebruiken wij en onze partners technologieën zoals cookies om informatie over het apparaat op te slaan en/of te openen. Toestemming voor deze technologieën stelt ons en onze partners in staat om persoonlijke gegevens zoals surfgedrag of unieke ID's op deze site te verwerken en om gepersonaliseerde en niet-gepersonaliseerde advertenties te tonen. Als u geen toestemming geeft of deze intrekt, kan dit invloed hebben op bepaalde functies.
Klik hieronder om in te stemmen met het bovenstaande of om specifieke keuzes te maken. Je keuzes zullen alleen worden toegepast op deze site. Je kunt je instellingen te allen tijde wijzigen, inclusief het intrekken van je toestemming, door gebruik te maken van de knoppen op het Cookiebeleid of door te klikken op de knop 'Toestemming beheren' onderaan het scherm.