De combinatie van rabarber en aardbei zorgt voor een lekkere zoete compote. Heerlijk bij een dessert of als ontbijt door je yoghurt of bij toast!
1. Doe de rabarber met het schilletje, de vanille en suiker met een scheut water in een pan.
2. Laat dit alles 10–15 minuten zachtjeskoken, tot de suiker is opgelost.
3. Voeg de aardbeien toe en verhit ze 5 minuten mee.
4. Laat de compote afkoelen en verwijder het schilletje. Serveer met de sneetjes brioche en crème fraîche en wat verse munt.
Om de beste ervaringen te bieden, gebruiken wij en onze partners technologieën zoals cookies om informatie over het apparaat op te slaan en/of te openen. Toestemming voor deze technologieën stelt ons en onze partners in staat om persoonlijke gegevens zoals surfgedrag of unieke ID's op deze site te verwerken en om gepersonaliseerde en niet-gepersonaliseerde advertenties te tonen. Als u geen toestemming geeft of deze intrekt, kan dit invloed hebben op bepaalde functies.
Klik hieronder om in te stemmen met het bovenstaande of om specifieke keuzes te maken. Je keuzes zullen alleen worden toegepast op deze site. Je kunt je instellingen te allen tijde wijzigen, inclusief het intrekken van je toestemming, door gebruik te maken van de knoppen op het Cookiebeleid of door te klikken op de knop 'Toestemming beheren' onderaan het scherm.