De combinatie van zoete pompoen en pittige geitenkaas maakt van dit taartje een ultieme verwennerij. Serveer als snack of borrelhap, of als lunch met een frisse groene salade.
1. Verwarm de oven voor op 200 °C. Snijd de pompoen in 8 plakken. Schep de plakken om met de helft van de olie en wat zout en peper. Rooster ze in 20-25 minuten gaar op een bakplaat. Keer ze halverwege.
2. Fruit de ui en tijm in de overgebleven olie tot de ui goudbruin is. Snijd de rol bladerdeeg in 4 vierkanten. Kerf een rand van 1 cm , prik het binnenste vierkant in met een vork.
3. Verdeel de ui op het binnenste deel, leg daar 2 plakken pompoen, een plak kaas en een salieblaadje op.
4. Bestrooi met zout en peper. Bak 20-25 minuten, tot de deegrand goudbruin en gerezen is en de kaas is gesmolten.
4 personen
Om de beste ervaringen te bieden, gebruiken wij en onze partners technologieën zoals cookies om informatie over het apparaat op te slaan en/of te openen. Toestemming voor deze technologieën stelt ons en onze partners in staat om persoonlijke gegevens zoals surfgedrag of unieke ID's op deze site te verwerken en om gepersonaliseerde en niet-gepersonaliseerde advertenties te tonen. Als u geen toestemming geeft of deze intrekt, kan dit invloed hebben op bepaalde functies.
Klik hieronder om in te stemmen met het bovenstaande of om specifieke keuzes te maken. Je keuzes zullen alleen worden toegepast op deze site. Je kunt je instellingen te allen tijde wijzigen, inclusief het intrekken van je toestemming, door gebruik te maken van de knoppen op het Cookiebeleid of door te klikken op de knop 'Toestemming beheren' onderaan het scherm.