Pizza met vijgen & ham 

Bereiden

Binnen no time een zelfgemaakte krokante pizza met verse vijgen, prosciutto &  balsamicostroop op tafel?Dan is dit recept echt iets voor jou!

1 Verwarm de oven voor op 250 °C en leg een pizzasteen in het midden van de oven op een rooster ‒ heb je geen pizzasteen, bak de pizza dan 10-15 minuten, of tot het deeg gaar en krokant is. Maak terwijl de oven voorverwarmt het deeg.

2 Verdeel de mozzarella over de pizza, gevolg door de vijgen en druppel dan de balsamicosiroop erover.

3 Schuif de pizza in de oven (zorg dat je dit snel doet, zodat de oven niet kan afkoelen als de ovendeur openstaat) en bak hem 4-7 minuten.

4 Neem de pizza uit de oven, verdeel de prosciutto erover en snijd de pizza in stukken.


Deel Recept
Bewaar recept
Om dit recept te bewaren moet je ingelogd zijn.
Inloggen | Registreren
Print dit receptMail dit lijstje
Shop tip

SUPERSALE
Meer dan 50% korting op de leukste keukenmusthaves!
Shop nu