Pizza met vijgen & ham 

Bereiden

Binnen no time een zelfgemaakte krokante pizza met verse vijgen, prosciutto &  balsamicostroop op tafel?Dan is dit recept echt iets voor jou!

1 Verwarm de oven voor op 250 °C en leg een pizzasteen in het midden van de oven op een rooster ‒ heb je geen pizzasteen, bak de pizza dan 10-15 minuten, of tot het deeg gaar en krokant is. Maak terwijl de oven voorverwarmt het deeg.

2 Verdeel de mozzarella over de pizza, gevolg door de vijgen en druppel dan de balsamicosiroop erover.

3 Schuif de pizza in de oven (zorg dat je dit snel doet, zodat de oven niet kan afkoelen als de ovendeur openstaat) en bak hem 4-7 minuten.

4 Neem de pizza uit de oven, verdeel de prosciutto erover en snijd de pizza in stukken.


Deel Recept
Bewaar recept
Om dit recept te bewaren moet je ingelogd zijn.
Inloggen | Registreren
Print dit receptMail dit lijstje
Shop tip

Geniet van Tasty Thailand!

Vlieg met EVA Air naar Thailand en geniet van grenzeloos lekker eten. 
Tonijn met couscous

Een lekker recept van Jumbo en Jamie Oliver