In drie stappen heb je een heerlijke runderrib op tafel staan – klinkt dat niet als muziek in de oren? Zo kun je doordeweeks van een net zo lekker mals stuk vlees genieten als in weekend, want hij is al in 15 minuten klaar. Wij zeggen doen!
1. Splits het ei. Klop de dooier met de mosterd, de kwark en de in stukjes geknipte dragon.
2. Klop het eiwit stijf en schep het voorzichtig door het kwarkmengsel.
3. Kook het ribstuk exact 15 minuten in een stoompan. Snijd het in plakken, strooi er zout en peper op en dien het op met de saus.
–
Dit recept is afkomstig uit ‘Het allermakkelijkste kookboek ter wereld light’ van Jean-François Mallet ( € 25,00, Kosmos Uitgevers).
Geen idee welke wijn je bij dit recept moet serveren? Wij zijn dol op de wijnen van Lindeman’s: ze zijn toegankelijk en makkelijk te combineren met heel veel gerechten. Kijk hier welke wijn het beste bij dit recept past!
Voorbereiding: 15 min.
Kooktijd: 15 min.
Om de beste ervaringen te bieden, gebruiken wij en onze partners technologieën zoals cookies om informatie over het apparaat op te slaan en/of te openen. Toestemming voor deze technologieën stelt ons en onze partners in staat om persoonlijke gegevens zoals surfgedrag of unieke ID's op deze site te verwerken en om gepersonaliseerde en niet-gepersonaliseerde advertenties te tonen. Als u geen toestemming geeft of deze intrekt, kan dit invloed hebben op bepaalde functies.
Klik hieronder om in te stemmen met het bovenstaande of om specifieke keuzes te maken. Je keuzes zullen alleen worden toegepast op deze site. Je kunt je instellingen te allen tijde wijzigen, inclusief het intrekken van je toestemming, door gebruik te maken van de knoppen op het Cookiebeleid of door te klikken op de knop 'Toestemming beheren' onderaan het scherm.