Duik de Aziatische keuken in met deze salade! Alle smaken worden vertegenwoordigd in dit gerecht: zoet, zuur, zout en bitter. Smullen!
1. Doe de ui met de mirin en de azijn in een kom en hussel alles door elkaar. Marineer 15 min.
2. Snijd de komkommer in plakjes van ½ cm.
3. Meng de knoflook, gember en sesamolie door de uiringen en roer het mengsel dan door de komkommer. Bestrooi de salade met het sesamzaad.
Wil je meer weten over de verschillende superfoods die in dit recept zitten, zoals broccoli, sesamzaad of doperwten? Bekijk dan hier ons Superfood ABC.
Om de beste ervaringen te bieden, gebruiken wij en onze partners technologieën zoals cookies om informatie over het apparaat op te slaan en/of te openen. Toestemming voor deze technologieën stelt ons en onze partners in staat om persoonlijke gegevens zoals surfgedrag of unieke ID's op deze site te verwerken en om gepersonaliseerde en niet-gepersonaliseerde advertenties te tonen. Als u geen toestemming geeft of deze intrekt, kan dit invloed hebben op bepaalde functies.
Klik hieronder om in te stemmen met het bovenstaande of om specifieke keuzes te maken. Je keuzes zullen alleen worden toegepast op deze site. Je kunt je instellingen te allen tijde wijzigen, inclusief het intrekken van je toestemming, door gebruik te maken van de knoppen op het Cookiebeleid of door te klikken op de knop 'Toestemming beheren' onderaan het scherm.