Dit is een supersimpel maar ontzettend smaakvol gerecht van udonnoedels die je omschept met een rauw ei en wat sojasaus. Je hoeft de noedels niet af te spoelen, want het zetmeel zorgt voor de perfecte consistentie.
1 Kook de noedels volgens de instructie op de verpakking en klop het ei los. Laat de noedels uitlekken, doe ze in een grote kom en roer heel snel het ei erdoor, zodat alle noedels ermee bedekt raken.
2 Verdeel de noedels over kommen en schenk er naar smaak wat eetlepels sojasaus over. Snijd de lente-ui in ringetjes en strooi ze over de noedels. Serveer meteen.
PER PORTIE 183 kcal, 4,7 g vet (0,8 g verzadigd), 8,7 g eiwit, 26 g koolh., 1,2 g suikers
2 PERSONEN
• 200 g gedroogde udonnoedels
• 1 ei
• sojasaus, voor erbij
• 1 lente-uitje, voor erbij
Om de beste ervaringen te bieden, gebruiken wij en onze partners technologieën zoals cookies om informatie over het apparaat op te slaan en/of te openen. Toestemming voor deze technologieën stelt ons en onze partners in staat om persoonlijke gegevens zoals surfgedrag of unieke ID's op deze site te verwerken en om gepersonaliseerde en niet-gepersonaliseerde advertenties te tonen. Als u geen toestemming geeft of deze intrekt, kan dit invloed hebben op bepaalde functies.
Klik hieronder om in te stemmen met het bovenstaande of om specifieke keuzes te maken. Je keuzes zullen alleen worden toegepast op deze site. Je kunt je instellingen te allen tijde wijzigen, inclusief het intrekken van je toestemming, door gebruik te maken van de knoppen op het Cookiebeleid of door te klikken op de knop 'Toestemming beheren' onderaan het scherm.