Dit Italiaanse gerecht met gnocchi, mascarpone en mozzarella maak je in een paar minuutjes. Daarna schuif je het in de oven en laat je het 25 minuten bakken. Echt comfort food!
1. Verwarm de oven voor op 200 ºC. Mix de mascarpone met de passata, geraspte parmezaan en geperste knoflookteen.
2. Schep de saus door 500 gram gekookte gnocchi. Schep dit in een ovenschaal en bedek het mengsel met de mozarella. Bak de gnocchi 25 minuten in de oven op 200 ºC.
Om de beste ervaringen te bieden, gebruiken wij en onze partners technologieën zoals cookies om informatie over het apparaat op te slaan en/of te openen. Toestemming voor deze technologieën stelt ons en onze partners in staat om persoonlijke gegevens zoals surfgedrag of unieke ID's op deze site te verwerken en om gepersonaliseerde en niet-gepersonaliseerde advertenties te tonen. Als u geen toestemming geeft of deze intrekt, kan dit invloed hebben op bepaalde functies.
Klik hieronder om in te stemmen met het bovenstaande of om specifieke keuzes te maken. Je keuzes zullen alleen worden toegepast op deze site. Je kunt je instellingen te allen tijde wijzigen, inclusief het intrekken van je toestemming, door gebruik te maken van de knoppen op het Cookiebeleid of door te klikken op de knop 'Toestemming beheren' onderaan het scherm.