Deze kaasstengels zijn altijd lekker: als tussendoortje, voor bij de borrel en voor bij een salade. Lekker makkelijk om zelf te maken, of leuk om samen met je kids te bakken.
1. Verwarm de oven voor op 200 °C. Bekleed twee bakplaten met bakpapier en zet ze apart. Wrijf de boter en bloem door elkaar tot je kruimels hebt.
2. Voeg 60 g parmezaan en het mosterd- en paprikapoeder toe en roer er 2 eetlepels koud water door tot het mengsel bindt. Rol het uit op een bestoven werkblad.
3. Vorm rechthoeken van 1 cm dik. Snijd ze in 1 cm brede repen en leg die op de bakplaten. Bestrooi ze met de overige kaas en nog wat paprikapoeder en bak ze in 15-20 minuten goudbruin.
16 stengels
• 150 g boter, in blokjes
• 225 g bloem
• 75 g parmezaan, geraspt
• ½ tl mosterdpoeder
• ½ tl paprikapoeder, plus extra
Om de beste ervaringen te bieden, gebruiken wij en onze partners technologieën zoals cookies om informatie over het apparaat op te slaan en/of te openen. Toestemming voor deze technologieën stelt ons en onze partners in staat om persoonlijke gegevens zoals surfgedrag of unieke ID's op deze site te verwerken en om gepersonaliseerde en niet-gepersonaliseerde advertenties te tonen. Als u geen toestemming geeft of deze intrekt, kan dit invloed hebben op bepaalde functies.
Klik hieronder om in te stemmen met het bovenstaande of om specifieke keuzes te maken. Je keuzes zullen alleen worden toegepast op deze site. Je kunt je instellingen te allen tijde wijzigen, inclusief het intrekken van je toestemming, door gebruik te maken van de knoppen op het Cookiebeleid of door te klikken op de knop 'Toestemming beheren' onderaan het scherm.