Halloumi is een geitenkaas uit Cyprus en staat centraal in dit burgerrecept. De zoete paprika geeft een extra kick aan het broodje.
1. Snijd de halloumi in 4 dunne, brede plakjes. Verhit een grillpan op middelhoog vuur en gril de plakjes halloumi 4 minuten per kant, tot ze een mooi patroon hebben. Doe dit ook met de reepjes paprika.
2. Snijd de broodjes door, bestrijk ze met olijfolie. Gril ze 2 minuten op de binnenkant. Beleg ze met de halloumi, paprika en sla.
Voor 2 personen
Om de beste ervaringen te bieden, gebruiken wij en onze partners technologieën zoals cookies om informatie over het apparaat op te slaan en/of te openen. Toestemming voor deze technologieën stelt ons en onze partners in staat om persoonlijke gegevens zoals surfgedrag of unieke ID's op deze site te verwerken en om gepersonaliseerde en niet-gepersonaliseerde advertenties te tonen. Als u geen toestemming geeft of deze intrekt, kan dit invloed hebben op bepaalde functies.
Klik hieronder om in te stemmen met het bovenstaande of om specifieke keuzes te maken. Je keuzes zullen alleen worden toegepast op deze site. Je kunt je instellingen te allen tijde wijzigen, inclusief het intrekken van je toestemming, door gebruik te maken van de knoppen op het Cookiebeleid of door te klikken op de knop 'Toestemming beheren' onderaan het scherm.