De venkelcreme maak je met venkel die je in de oven hebt gebakken en daardoor is hij nog lekkerder!
1. Snijd de venkel in stukjes en doe in een ovenschaal. Hussel er de olijfolie, knoflook en het fijngesnipperde sjalotje door. Laat de venkel gaar worden in de ove in 30-40 minuten op 175 graden celsius.
2. Pureel de venkel met de staafmixer. Roer er een scheut room door, zout en peper naar smaak en wat fijngesneden dille. Lekker bij een gebakken visje zoals roodbaars.
– 1 venkelknol
– zout & peper
– olijfolie
– 1 teen knoflook, fijngehakt
– 1 sjalotje, gesnipperd
– scheutje room
– paar takjes dille
– visje (bijvoorbeeld roodbaars)
Om de beste ervaringen te bieden, gebruiken wij en onze partners technologieën zoals cookies om informatie over het apparaat op te slaan en/of te openen. Toestemming voor deze technologieën stelt ons en onze partners in staat om persoonlijke gegevens zoals surfgedrag of unieke ID's op deze site te verwerken en om gepersonaliseerde en niet-gepersonaliseerde advertenties te tonen. Als u geen toestemming geeft of deze intrekt, kan dit invloed hebben op bepaalde functies.
Klik hieronder om in te stemmen met het bovenstaande of om specifieke keuzes te maken. Je keuzes zullen alleen worden toegepast op deze site. Je kunt je instellingen te allen tijde wijzigen, inclusief het intrekken van je toestemming, door gebruik te maken van de knoppen op het Cookiebeleid of door te klikken op de knop 'Toestemming beheren' onderaan het scherm.