Deze makkelijke couscous is zo gemaakt! De bladpetersie, munt en bieten geven het gerecht lekker veel smaak en de noten en zaden geven de couscous een lekkere bite.
1. Week de couscous gaar in kokendheet water. Meng voor de dressing citroensap met wat olie, zout en peper.
2. Maak de couscous los met een vork en roer de walnoten, zaden en kruiden erdoor.
3. Voeg de dressing toe en schep de stukjes biet erdoor.
4. Verdeel over 4 borden, verkruimel de feta erover en besprenkel met olijfolie.
Wil je meer weten over de verschillende superfoods die in dit recept zitten, zoals broccoli, sesamzaad of doperwten? Bekijk dan hier ons Superfood ABC.
Om de beste ervaringen te bieden, gebruiken wij en onze partners technologieën zoals cookies om informatie over het apparaat op te slaan en/of te openen. Toestemming voor deze technologieën stelt ons en onze partners in staat om persoonlijke gegevens zoals surfgedrag of unieke ID's op deze site te verwerken en om gepersonaliseerde en niet-gepersonaliseerde advertenties te tonen. Als u geen toestemming geeft of deze intrekt, kan dit invloed hebben op bepaalde functies.
Klik hieronder om in te stemmen met het bovenstaande of om specifieke keuzes te maken. Je keuzes zullen alleen worden toegepast op deze site. Je kunt je instellingen te allen tijde wijzigen, inclusief het intrekken van je toestemming, door gebruik te maken van de knoppen op het Cookiebeleid of door te klikken op de knop 'Toestemming beheren' onderaan het scherm.