Lekkere markt

19 mrt 2012 0 983

klik om een oordeel te geven!
Zondag 25 maart gaat de Pure Markt weer van start. De eerste Pure Markt van het seizoen begint in Park Frankendael in Amsterdam Oost. Dat wordt lekker boodschappen doen zondag! Eigenlijk is de Pure Markt een markt zoals die oorspronkelijk was. De producenten verkopen zelf hun waar. Dit is geen markt van grote goedkope partijen, maar van gepassioneerde deelnemers die je alles kunnen vertellen over hun bijzondere en ambachtelijke producten, over de herkomst en hoe het geproduceerd is. Behalve heel veel lekker eten en drinken is er ook muziek, een draaimolen, een terras, lekkere koffie en soms een leuke voorstelling.
In het nieuwe Jamie magazine lees je er alles over. En het goede nieuws: Er is elke zondag wel ergens een Pure Markt te vinden:

Iedere laatste zondag van de maand in Park Frankendael (tot en met 28 oktober)
Iedere eerste zondag van maand in Amstelveen op het Stadsplein (tot en met 4 november, m.u.v. juli)
Iedere tweede zondag van de maand in het Amstelpark in Amsterdam-Zuid (tot en met 12 oktober)

En verder:
Op zondag 15 juli 2012 zal een Pure Markt plaatsvinden in het centrum van Ouderkerk aan de Amstel, op en rondom 't Kampje en de Dorpsstraat.
Op zondag 20 mei en 21 oktober 2012 zal een Pure Markt plaatsvinden in de Piet Heinstraat in het Zeeheldenkwartier Den Haag.

Allemaal tussen 11-18 uur.

Marian Flint
Is: beeldredacteur van Jamie magazine
Eet: vanavond postelein, maar weet nog niet hoe
Geniet nog na: van de mooie film ‘Lemon Tree’ gezien op FoodFilmFestivalMarian Flint
Amsterdam
beeldredacteur Jamie magazine
Toon alle blogs (65)

JAMIE MAGAZINE'S HAPPY NEW YEAR-BOX
Deze Happy New Year-box heeft 15 heerlijke producten. Ook ontvang je het boek 'Groenten' cadeau. Green Saffron Kruidenmixen Bos * Ice Rooibos – Lime & Ginger Honingtomaten® Ketchup Lovechock - Aalmond Fig Bar OOT - ... Lees verder
Een gratis Mini-kooktijdschrift, speciaal voor jou!
Jamie magazine brengt dagelijks via jamiemagazine.nl en iedere maand in een tijdschrift heerlijke recepten, de nieuwste foodtrends, achtergrondverhalen en hotspots. Download hier het gratis mini-kooktijdschrift met de heerlijkste gerechten van Jamie... Lees verder
Related Blog