Lekkere markt

19 mrt 2012 0 842

klik om een oordeel te geven!
Zondag 25 maart gaat de Pure Markt weer van start. De eerste Pure Markt van het seizoen begint in Park Frankendael in Amsterdam Oost. Dat wordt lekker boodschappen doen zondag! Eigenlijk is de Pure Markt een markt zoals die oorspronkelijk was. De producenten verkopen zelf hun waar. Dit is geen markt van grote goedkope partijen, maar van gepassioneerde deelnemers die je alles kunnen vertellen over hun bijzondere en ambachtelijke producten, over de herkomst en hoe het geproduceerd is. Behalve heel veel lekker eten en drinken is er ook muziek, een draaimolen, een terras, lekkere koffie en soms een leuke voorstelling.
In het nieuwe Jamie magazine lees je er alles over. En het goede nieuws: Er is elke zondag wel ergens een Pure Markt te vinden:

Iedere laatste zondag van de maand in Park Frankendael (tot en met 28 oktober)
Iedere eerste zondag van maand in Amstelveen op het Stadsplein (tot en met 4 november, m.u.v. juli)
Iedere tweede zondag van de maand in het Amstelpark in Amsterdam-Zuid (tot en met 12 oktober)

En verder:
Op zondag 15 juli 2012 zal een Pure Markt plaatsvinden in het centrum van Ouderkerk aan de Amstel, op en rondom 't Kampje en de Dorpsstraat.
Op zondag 20 mei en 21 oktober 2012 zal een Pure Markt plaatsvinden in de Piet Heinstraat in het Zeeheldenkwartier Den Haag.

Allemaal tussen 11-18 uur.

Marian Flint
Is: beeldredacteur van Jamie magazine
Eet: vanavond postelein, maar weet nog niet hoe
Geniet nog na: van de mooie film ‘Lemon Tree’ gezien op FoodFilmFestivalMarian Flint
Amsterdam
beeldredacteur Jamie magazine
Toon alle blogs (65)

Speciaal voor jou!
Jamie magazine heeft nu tijdelijk een speciaal aanbod! Nu! 10 x Jamie magazine (t.w.v. € 69,95)  + Jamie Oliver's boek 5 Ingrediënten (t.w.v. € 29,99) Samen voor slechts € 34,99! Neem nu een abonnement en ontvang Jamie Oliver's... Lees verder
Jamie magazine's BBQ-box
Deze BBQ-box heeft 18 heerlijke producten. Ook ontvang je het boek 'Smokey Goodness 2' cadeau.   Kaas in ’t bakkie – Biologische Hollandse Kaasfondue Duvel - Tripel Hop Citra Royal - Geroosterde rode paprika Mister Free’d – Crackers... Lees verder
Related Blog