Aardappel-salami schotel

Bereiden

Een stevig aardappelgerecht dat ideaal is voor een winterse lunch of ontbijt. Serveer als je wilt met wat boerenbrood.

1 Kook de aardappels gaar in een pan met water en wat zout. Fruit de uienringen in de helft van de olie tot ze bruin beginnen te worden.

2 Bak in een andere pan de bacon in de rest van de olie goudbruin. Voeg de salami toe en bak die 2 minuten mee.

3 Doe de salami, bacon en uienringen over in een kom; laat de olie in de pan. Laat de aardappels uitlekken, doe ze in de pan en bak ze goudbruin. Doe ze ook over in de kom.

4 Roer de spinazie erdoor. Bak de eieren in dezelfde pan. Serveer het gerecht met een ei erop en strooi er de peterselie over.




Deel Recept
Bewaar recept
Om dit recept te bewaren moet je ingelogd zijn.
Inloggen | Registreren
Print dit receptMail dit lijstje
99 10767
(0)00.0Geef je mening!

Beoordeel dit product

Shop tip

Tafeltje, dek je

Maak niet alleen indruk met je kookkunsten, maar ook met je feestelijk gedekte tafel!