Als we granola maken zetten we de temperatuur van de oven lager. Het duurt even, maar het is veel beter voor de ingrediënten (en de darmflora).
Laat de boekweit 30 minuten weken. Zet de oven op 70 °C. Meng de ingrediënten en verspreid ze over een bakplaat die je met bakpapier hebt bedekt. Wacht een paar uur, schep de granola af en toe om en haal de plaat uit de oven als de granola droog voelt en de hele keuken naar kaneel geurt.
Dit recept is onderdeel van een gratis weekmenu met recepten uit Food Pharmacy. Het hele weekmenu kun je downloaden door op onderstaande afbeelding te klikken.
Voor 1 bakplaat
Om de beste ervaringen te bieden, gebruiken wij en onze partners technologieën zoals cookies om informatie over het apparaat op te slaan en/of te openen. Toestemming voor deze technologieën stelt ons en onze partners in staat om persoonlijke gegevens zoals surfgedrag of unieke ID's op deze site te verwerken en om gepersonaliseerde en niet-gepersonaliseerde advertenties te tonen. Als u geen toestemming geeft of deze intrekt, kan dit invloed hebben op bepaalde functies.
Klik hieronder om in te stemmen met het bovenstaande of om specifieke keuzes te maken. Je keuzes zullen alleen worden toegepast op deze site. Je kunt je instellingen te allen tijde wijzigen, inclusief het intrekken van je toestemming, door gebruik te maken van de knoppen op het Cookiebeleid of door te klikken op de knop 'Toestemming beheren' onderaan het scherm.